Anasayfa > Blog > CS:GO Can Kodu | Can Arttırma Kodu | Can Gitmeme Kodu

CS:GO Can Kodu | Can Arttırma Kodu | Can Gitmeme Kodu

Valve’in popüler stratejik FPS oyunu CS:GO kapsamında can kodu nedir, can arttırma ve gitmeme kodları nasıl aktifleştirilir?

CS:GO, oyunu kişiselleştirebilme ve yönetebilme konusunda oyunculara çok büyük serbestlik sağlıyor. Konsol kodları sayesinde istediği oyun ortamını oluşturan oyuncular, bu şekilde kendilerine uygun bir oyun deneyimi yakalayabiliyorlar. Özel oyunlarda kullanılan hile kodlarından olan can kodu da bunlardan bir tanesi. Yazıda paylaştığımız kodlar sayesinde CS:GO oyununda kendinize can ekleyebilecek kodu bulabilir, canınızın gitmemesi için kullanmanız gereken kodu da kullanabilirsiniz.

CS:GO Konsol Açma

CS:GO Can Kodu

  • ent_fire !self addoutput “health 1000”

Yukarıdaki kod sayesinde canınızı istediğiniz değere ayarlayabiliyorsunuz. 1000 yerine istediğiniz sayıyı girerek istediğiniz can değerini alabilirsiniz. Belli bir sayıdan sonra komutun tam olarak çalışmadığını, bitiremeyeceğiniz kadar can almanıza rağmen tam olarak istediğiniz sayıyı vermediğini belirtelim. Komutu girmeden önce özel sunucuda olmanız gerektiğini, sv_cheats 1 komutunun aktif olması gerektiğini de hatırlatalım.

csgo 1000 can

CS:GO Silahı Öne Alma

CS:GO Can Gitmeme Kodu

  • god

Yukarıdaki kodu kullanarak kendinize can eklemek yerine canınızın gitmemesini sağlayabilir, ne kadar hasar alırsanız alın hayatta kalabilirsiniz. Kodu kullanmadan önce sv_cheats 1 kodunu aktif etmeyi unutmayın.

Yukarıdaki kodları kullanmadan önce özel oyunda olduğunuzdan ve sv_cheats 1 komutunun aktif olduğundan emin olun. Kodları, hileleri açık olmayan bir özel oyunda değilseniz kullanamazsınız.

CS:GO deneyiminizi kişiselleştirip daha zevkli kılmak için yapabilecekleriniz arasında birçok şey bulunuyor. CS:GO’da crosshair ayarlarınızı değiştirecekseniz ve güzel ayar arıyorsanız, antrenmanınızın bozulmaması için sınırsız süre koduna ihtiyacınız varsa aşağıdaki yazılarımızdan yardım alabilirsiniz.

Yazı hakkındaki görüşlerinizi, eksik bulduğunuz kısımları yorumlar kısmından belirtmekten çekinmeyin. Herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir