Anasayfa > Blog > CS:GO Süre Uzatma Kodu – Çalışmama Çözümü

CS:GO Süre Uzatma Kodu – Çalışmama Çözümü

Valve’in popüler taktiksel nişancı oyunu CS:GO kapsamındaki süre uzatma kodu nedir, bölünmeden antrenman nasıl yapılır?

Counter-Strike: Global Offensive, özel oyunlarda oyunculara parametreleri değiştirebilmek için büyük bir serbestlik sağlıyor. Konsol komutları sayesinde oyundaki değişkenlerle istediğimiz gibi oynayabiliyor, oyunda istediğimiz durumları simüle edebiliyoruz. Bu kodlar genelde antrenman yaparken de kullanılıyor ve oyunculara bu konuda fayda sağlıyor. Antrenman için kullanılan, oyun esnasında turun bitmesini engelleyen CS:GO süre uzatma kodu da bunlardan bir tanesi. Aşağıdaki kodu konsola girerek CS:GO’da oynadığınız turun süresini uzatabiliyorsunuz.

csgo-rolleri

CS:GO Para Kodu

CS:GO Süre Uzatma Kodu

mp_roundtime 60; mp_roundtime_defuse 60; mp_roundtime_deployment 60; mp_roundtime_hostage 60

Yukarıda bulunan, bütün türdeki turlar için işleyen kodu konsola girerek özel oyunlarda tur süresini 60 dakika yapabilirsiniz. Bu süre, bölünmeden oyununuzu oynamanız için size yeterli imkânı sunacaktır.

mp_maxmoney 65535;mp_startmoney 65535;mp_afterroundmoney 65535;mp_buytime 60000;mp_buy_anywhere 1;mp_roundtime_defuse 60;mp_roundtime_hostage 60;mp_roundtime 60;mp_restartgame 1

Bu komut sayesinde de antrenman yaparken istediğiniz yerden, istediğiniz zaman alışveriş yapabiliyorsunuz. Bu kodları birlikte kullanarak antrenman deneyiminizi daha rahat bir şekle sokabiliyorsunuz.

CS:GO Süre Uzatma Komutu Çalışmıyor (Çözüm)

Tur süresini uzatma kodu genel olarak sadece mp_roundtime komutu ile sunulduğu için bu kod bütün oyun modlarında çalışmayabiliyor. Aynı sorunu yaşadığım için mp_roundtime komutlarının hepsini birleştiren, yukarıda belirttiğim kodu girerek kendi sorunumu çözdüm.

CS:GO Konsol Açma

Siz de sadece mp_roundtime 60 komutunu yazmak yerine yukarıdaki toplu kodu konsola girerseniz sorununuz çok büyük ihtimalle çözülecektir. Çalışmazsa sv_cheats 1 komutunu girmeyi, turun bitmesini veya mp_restartgame 1 komutu ile oyunu yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Konsol açma konusunda sorun yaşıyorsanız yukarıdaki butondan ilgili içeriğimize ulaşabilir, yardım alabilirsiniz.

CS:GO’daki performansınızı iyileştirmek istiyorsanız oyunun size verdiği opsiyonlardan yararlanabiliyorsunuz. Yukarıda bahsettiğimiz kodlara ek olarak oyun tarzınızı etkileyebilecek bazı ayarlar da bulunuyor. Crosshair rehberi, viewmodel değiştirme gibi içeriklerimize aşağıdan göz atarak CS:GO deneyiminizi dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Eksik bulduğunuz bir nokta varsa, farklı bir isteğiniz varsa yorumlar kısmından düşüncelerinizi lütfen belirtin. İyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir