Anasayfa > Espor Haberleri > CS:GO Esporcusu Mixwell, G2 Esports VALORANT Takımına Katılıyor!

CS:GO Esporcusu Mixwell, G2 Esports VALORANT Takımına Katılıyor!

Eski Cloud9 oyuncularından Mixwell, CS:GO e-spor dünyasını bırakıyor. Mixwell, VALORANT oyununda G2 Esports için oynayacak.

İspanyol oyuncu Kasım ayından beri takımsız olduğu için bu transfer çoğu kişiye ilginç gelmeyebilir. Damian “daps” Steele, Timothy “Autimatic” Ta ve Kenneth “koosta” Suen oyuncularının Cloud9‘dan Gen.G’ye geçmek için takımdan ayrılmalarından sonra Mixwell, oynayacağı bir takım bulamadığı için geride kaldı. Bu duruma bir çözüm bulmak isteyen Mixwell, VALORANT oyununa yönelmeye başladı. Oyunda profesyonelleşmeye başlayan Mixwell, sürpriz bir şekilde G2 Esports tarafından VALORANT takımı için teklif aldı.

Mixwell, geçmişte CS:GO alanında G2 Esports için de oynamıştı. Bu nedenle Mixwell, G2 Esports’a yabancı değil.

Twitter’da Mixwell, CS:GO oyununun onun için ne anlama geldiğinden bahsetti ve eski takım arkadaşlarına ve organizasyonlarına teşekkür etti. “Oyunda yarışmak bir onur vericiydi ve ayrıcalıktı. Asla unutamayacağım tüm iyi ve kötü anılar için teşekkürler. Sahnedeki herkese benimle ilgilendiği için teşekkür etmek istiyorum.” 

mixwell g2 esports

Mixwell‘in G2 Esports‘a katılmasıyla organizasyon ayrıca VALORANT ekibinin resmen kurulduğunu duyurdu. G2 Esports CEO’su Carlos “Ocelote” Rodriguez yaptığı açıklamada VALORANT‘a e-spor takımı olarak katılma hakkında konuştu:

VALORANT” gerçekten hem oynamayı hem de izlemeyi sevdiğim harika bir oyun. G2, Dünya Şampiyonası kazanan bir ekibe sahip olacak ve her şey Mixwell ile başlayacak. Birçok üst düzey kuruluş onun için çok mücadele etti ve biz de onun yanında bir takım dizilişi oluşturmamıza izin vermesinden çok memnunuz.”

Hakkında Ertürk AKKARTAL

FPS oyunlarının aşığı, Tüm Dünyadan ve Türkiye'den e-spor dünyasını uzun zamandır takip eden bir genç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir