Anasayfa > Espor Haberleri > CS:GO IEM Katowice 2020 Şampiyonu Natus Vincere!

CS:GO IEM Katowice 2020 Şampiyonu Natus Vincere!

24 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında düzenlenen CS:GO major turnuvası IEM Katowice 2020, Natus Vincere’nin finallerde G2’yu 3-0 mağlup etmesiyle sonuçlandı.

Polonya’nın Katoviçe kentinde Intel sponsorluğuyla düzenlenen turnuvanın şampiyonu Natus Vincere oldu.

İki adet sekiz takımlık gruptan oynadıkları üç maçın ikisini kazanarak çıkmaya hak kazanan toplamda dört takım çeyrek finallere kalırken grup aşamasında maç kaybetmeyen takımların yarı finaldeki yeri hazırdı. IEM Katowice 2020 turnuvasının playoff aşaması ve sonucu aşağıdaki gibi oluştu.

IEM Katowice 2020

Grup aşamasından 2-1’lik bir galibiyet karnesiyle gelip namağlup Astralis’i eleyen Natus Vincere, aynı hissi G2’ya da tattırarak CS:GO’da yılın ilk major turnuvasının şampiyonu oldu. Turnuvanın en değerli oyuncusu ise finalleri el vermeden kazanan şampiyon takımın Ukraynalı oyuncusu Aleksandr ‘s1mple’ Kostyliev oldu.

Natus Vincere bu şampiyonlukla birlikte 250.000 doların sahibi oldu. Turnuvada ikinci olan G2 ise 100 bin dolarla yetinmek zorunda kaldı. Ödül havuzunun dağıtımını aşağıdan görebilirsiniz.

IEM Katowice 2020 prize pool

Turnuvayla ilgili daha detaylı bilgi için buradan HLTV’nin turnuva sayfasına ulaşabilirsiniz. En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir