Anasayfa > Espor Haberleri > CS:GO Takımı Triumph, Junior ve curry’i Kadrosuna Kattı!

CS:GO Takımı Triumph, Junior ve curry’i Kadrosuna Kattı!

İki oyuncusuyla yollarını ayıran profesyonel CS:GO takımı Triumph, Junior ve curry ile anlaşarak takımdaki boşluğu doldurdu.

Voltage’ın Chaos’a gitmesi ve Asuna ile yolların ayrılmasının ardından iki oyuncu kaybeden Triumph, bu boşluğu Junior ve curry ile doldurdu. Adete bir yeniden yapılanmaya gitmiş olan takımın yaşça genç oyunculara yöneldiği görülüyor. 17 yaşındaki Rahul “curry” Nemani ve 19 yaşındaki Paytyn “Junior” Johnson’ın takıma vereceği katkıyı hep beraber gözlemleyeceğiz.

Takıma katılan iki oyuncu da genç yaşlarına rağmen yüksek bir seviyede rekabet edeceğini kanıtlamış isimler. MDL normal sezonunda Recon 5 takımında 1.07 reyting ile oynayan 19’luk Junior ve Divine, Under 21 takımlarında 1.16 reyting ile güzel bir performansla sergileyen 17’lik curry’nin yetenekleri Triumph takımının kaptanının ilgisini çekmiş durumda.

ESL ONE: Rio major turnuvasına seçilmek için hazırlık yapan takımın bu genç yeteneklerle kuracağı takımı, sağlayacağı uyumu birlikte göreceğiz. Triumph, an itibarıyla takım kaptanı Shakezullah, Grim, Spongey ve yeni transferler Junior ve curry’den oluşuyor.

Takım, şu anda DreamHack Masters turnuvasının kapalı elemelerine kalabilmek için Kuzey Amerika bölgesinde çevrimiçi mücadele vermekte. Sekiz takımın mücadele ettiği çevrim içi elemelerde Triumph favori olarak görülüyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir