Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077, Cinsel Organ Özelleştirmeyle Geliyor

Cyberpunk 2077, Cinsel Organ Özelleştirmeyle Geliyor

Yakın zamanda ESRB tarafından M derecelendirmesini alan Cyberpunk 2077 oyununda karakterimizin cinsel organını bile özelleştirebileceğimiz doğrulandı.

Cyberpunk 2077’nin yetişkinlere yönelik içeriklerden oluşacağı önceden beri biliniyordu. Konuya “Şaşırdınız mı?” tepkisi veren yapımcıdan oyunun fragmanındaki sahnelere kadar Cyberpunk 2077’nin çocuklara uygun olmayan sahneler içereceğini hissediyorduk. Yeni gelen bilgi ise oyundaki cinsel organımızı bile özelleştirebileceğimizi doğruladı.

Cyberpunk 2077 +18 Olarak Geliyor!

“Oyun çıplaklık ve cinsel materyal içeriyor. Oyuncular bir cinsiyet seçip karakterlerini özelleştirebiliyor, bu özelleştirmeler göğüslerin, kalça bölgesinin ve değişik boyutlarda, kombinasyonlarda cinsel organların görüntüsünü içerebiliyor.”

Oyunun ESRB’de belirtilen bu özelliklerinin yanında farklı ilginç bilgiler de var. Oyuncuların diğer karakterlerle cinsel münasebete girme seçeneği olacağı sahneler de Cyberpunk 2077’de bulunacak. Sitede yapılan açıklamaya göre birinci kişi gözünden oyunculara sunulacak kısa seks sahneleri, farklı pozisyonlara girip inleyen, kısmi olarak çıplak karakterleri içerecek. Oyunda çocuklara uygun olmayan tek sahneler cinsel değil, çok ağır şiddet ögeleri de Cyberpunk 2077’de bulunacak. Farklı karakterleri sakatladığımız, ayaklarına ve ellerine çivi çakılan yüksek şiddet içerikli sahneler de CD Projekt’in yeni oyununda bulunacak. Daha fazla detay için ESRB’nin derecelendirmesini buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 için Night City Wire adlı yeni etkinlik yakın zamanda duyuruldu. 11 Haziran’da oyunla ilgili yeni bilgiler, belki de yeni bir oynanış videosu görmeyi bekliyoruz.

Cyberpunk 2077 Night City Wire Etkinliği Geliyor!

Oyunun yakın zamanda yapay zeka yardımıyla 8K’ya çıkarılan uzun oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir