Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 İlk DLC Paketine Çok Yakında Kavuşacak

Cyberpunk 2077 İlk DLC Paketine Çok Yakında Kavuşacak

Son on yılın en çok beklenen oyunu olan ve çıkışıyla tartışmaları da beraberinde getiren Cyberpunk 2077 ilk DLC paketine 2021 başlarında sahip olacak.

Arka arkaya gelen erteleme haberlerinin ardından nihayet 10 Aralık tarihinde çıkışını gerçekleştiren ancak çoğu oyuncu için hayal kırıklığı yaratan Cyberpunk 2077 için geliştirici ekip hız kesmeden çalışmayı sürdürüyor. Oyunun performans sorunları ve bug’larını gidermek için yoğun mesai harcayan geliştiriciler ufak güncellemelere ek olarak 2021 yılının Ocak ve Şubat aylarında oyuna iki büyük güncelleme geleceğini de duyurmuşlardı. Ayrıca bu güncellemelerin yanı sıra Cyberpunk 2077 ilk ücretsiz DLC paketine de önümüzdeki yılın başlarında kavuşacak.

Cyberpunk 2077 ilk DLC

Cyberpunk 2077 Evreni Daha da Genişleyecek

Geçmişte geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamalar ile oyunun en az 2 ücretsiz DLC paketine kavuşacağının müjdesi verilmişti. Cyberpunk 2077‘nin resmi web sitesi üzerindeki ifade de bu DLC paketlerinden ilkinin 2021 yılı başında geleceğini ifade ediyor. Cyberpunk 2077 sahiplerinin herhangi bir ek ücret ödemeden sahip olabilecekleri bu ek paketin içeriği hakkında ise henüz resmi ağızlar tarafından yapılmış bir açıklama bulunmuyor. Geliştiriciler daha fazla bilgi için tetikte olmamız gerektiğini de internet sitesi üzerinden belirmiş durumdalar. Eski nesil konsollarda hala performans sorunları ile uğraşan ve PC kanadında ise geliştiriciler tarafından önceden belirtilen donanımlarda söz verilen performansı göstermekten uzak olan Cyberpunk 2077 ilerleyen günlerdeki güncellemeler ve ufuktaki ücretsiz DLC paketi ile oyuncuların gönlünü alabilecek mi bunu zaman gösterecek.

DLC Nedir? Nasıl Kurulur?

Geliştirici Ekip Zengin Ek İçerikler Vadediyor

Geliştirici ekibin oyunun çıkışından önce yaptığı açıklamaları göz önünde bulunduracak olursak oyuna eklenmesi planlanan ek paketler özellikle hikaye anlamında bizlere derin bir içerik vadediyor. CD Projekt Red‘in bir diğer oyunu The Witcher 3 de tıpkı Cyberpunk 2077 gibi çıkışının ardından ek içerikler ile desteklenmişti. Blood and Wine ve Heart of Stone adlı iki ek pakete sahip olan The Witcher 3 bu ek içeriklerin sunduğu yepyeni bölgeler, karakterler, hikaye, ana ve yan görevler ile oyuncular tarafından övgü ile karşılanmıştı. CD Projekt Red kanadından geçmişte yapılan açıklamalar Cyberpunk 2077‘nin DLC paketlerinin de The Witcher 3‘ün ek paketlerinden zenginlik bakımından geri kalmayacağının mesajını veriyor. Bakalım geliştiriciler sahiden vadettikleri kalitede ek paketler ile karşımıza çıkabilecekler mi? Yoksa bu vaatler de oyunun çıkışı ile birlikte çoğu oyuncunun yaşadığı gibi büyük hayal kırıklıklarına mı sebep olacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir