Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Ön Sipariş Sayısı Açıklandı!

Cyberpunk 2077 Ön Sipariş Sayısı Açıklandı!

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin 8 milyon adet ön sipariş aldığını açıkladı.

Bu siparişlerin 4.72 milyonu bilgisayardan, 3.28 milyonu oyun konsollarından geldi. Bu miktar Cyberpunk 2077’yi çıkışında en çok satış yapan oyunlar arasına yerleştirdi. Bu siparişlerin %74’ü de dijital sürüm kopyalarına ait olurken %26’sı fiziksel sürüm kopyalara ait.

Niko Partners şirketinin analisti Daniel Ahmad’in haberine göre, oyun çıkmadan 500 milyon dolardan fazla gelir elde etmeyi başardı. CD PROJEKT RED, paylaştığı gönderiyle sekiz milyonluk ön sipariş sayısını bu şekilde takipçilerine duyurdu.

GTA V’in ön sipariş ile ilk gün siparişlerinden toplam 800 milyon dolar gelir elde etmesine göre 500 milyon dolar hiç de fena olmayan bir para. Ön siparişlere olan yoğun ilgide GOG üzerinden verilen ön siparişlerde özel olarak verilen 50 sayfalık Cyberpunk 2077: Big Dreams çizgi romanının, ön sipariş özel duvar kağıtlarının ve ön sipariş özel oyuncu avatarlarının da etkisi göz ardı edilemez.

Aynı zamanda Cyberpunk 2077 çıktığı ilk günden Steam’de anlık oyuncu sayısı olarak CS:GO’yu geride bırakarak 1 milyonun üzerinde anlık oyuncuyla ilk sıraya yerleşti.

Hakkında Yiğit Aydoğan

3 yaşında babası ile oyun oynamaya başlayan Yiğit SaveButonu'nda sosyal medya editörlüğü ve yazarlık yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir