Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 1.5 Yaması İle Yeni Nesil Konsollara Geldi

Cyberpunk 2077 1.5 Yaması İle Yeni Nesil Konsollara Geldi

Türkiye saatiyle 15 Şubat 18:00’da yapılan CD Projekt RED canlı yayınında Cyberpunk 2077 için neler gösterileceği haftalardır oyuncular tarafından merak ediliyordu. Dün gece itibariyla 1.5 güncellemesi adı altında oyunun yeni nesil güncellemesi çıktı.

Son yılların en çok beklenen oyunlarından olan Cyberpunk 2077, PC ve eski nesil konsollar için çıkış yaptığında ne yazık ki çoğu oyuncunun beklentilerinin altında kalmıştı. Buna karşın oyunun yapımcı CD Projekt Red, oyunu iyileştirmeye devam edeceklerini ve yeni nesil PS5 ve Xbox Series S/X’lerde oyunun çok daha iyi çalışacağını belirtmişti.

2021 Ekim ayında oyunun yol haritasının değiştiğini ve yeni nesil konsol çıkışının DLC ve güncellemeler ile birlikte 2022’ye ertelendiğini öğrendik. Şimdi ise o gün gelip çattı. Dün akşam Twitter hesabından oyuncuları bir sevgililer günü randevusuna davet eden Cyberpunk 2077 Twitter hesabı, oyun hakkındaki konuşmaları da yeniden alevlendirdi.

Çok geçmeden oyunun Reddit topluluğu r/cyberpunkgame’in kullanıcıları, oyunun yeni nesil Xbox arayüzlerinde ‘Xbox Series S/X için optimize edilmiş oyunlar’ kategorisinde yer aldığını keşfetti. Yayın için bekleyiş ve oluşan merak da tavan yaptı tabii. Tüm bunlara ek olarak oyunun Xbox’un göz bebeği Gamepass’e gelip gelmeyeceği de yine merak konusu oldu.

Dün akşam tüm platformlar için yapılan yaklaşık 50 GB’lık güncelleme ile 1.5 yeni nesil güncellemesi eşzamanlı olarak yayınlandı. CDPR, güncellemenin içeriğini ve platform farklılığını bir özet fotoğrafı ile ifade etti.

Cyberpunk 2077 yeni nesil

Oyuna Playstation 4 ve Xbox One’da satın almış olanlar bugün itibarıyla oyunlarını ücretsiz olarak yeni nesil konsol versiyonlarına yükseltebilecek. Ek olarak yeni nesil sürümlerinde oyun 5 saate kadar ücretsiz olarak da oynanabilecek. Yayını kaçırdıysanız yapımcı firma CD Projekt RED’in Twitch hesabından tekrarını da izlemeniz mümkün.

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir