Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077’den Spoilerlar Yayılıyor!

Cyberpunk 2077’den Spoilerlar Yayılıyor!

Fiziksel kopyası bazı insanların eline şimdiden geçen Cyberpunk 2077’den spoilerlar, oynanış videoları paylaşılıyor. Oyuncular endişeli.

CD PROJEKT RED’in sonraki dev projesi Cyberpunk 2077, sekiz sene önce duyurulmuştu. Yıllardır geliştirilmekte olan oyun, çıkış tarihinin açıklanmasının ardından üç kez ertelendi. Oyunun çıkışına doğru Night City Wire gibi içeriklerle bekleyenleri Cyberpunk içeriğine doyuran geliştirici ekip, sürecin sonuna geldi. 10 Aralık’ta çıkışını yapacak olan oyunun kopyaları şimdiden dağılmaya başladı. Birçok kaynak Cyberpunk 2077’nin oynanış videosunun sızdığını belirtiyor.

Cyberpunk 2077'den Spoilerlar yayılıyor

Cyberpunk 2077’den Spoilerlar Yayılıyor

Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri Güncellendi

Dağılan kopyaları elde edebilen bazı kişiler de iddialara göre internette oynanış videoları paylaştı. İnternette yayılan içeriklerde oyunun gidişatıyla ilgili önemli bilgilerin bulunduğu bildiriliyor. Oyuncuların hikâye zevkini bozabilecek bu içeriklerden kaçınmak için sosyal medyada özellikle Cyberpunk 2077 ile ilgili ortamlardan kaçınmanızı öneririz.

Uzun süredir oyunun çıkışına gün sayan sayfa Cyberpunk 2077 Countdown da internette dolanan bazı içeriklerin olduğunu doğruladı.

“Etrafta dolanan oynanış görüntüsünün farkındayım. Lütfen dikkat edin.”

Cyberpunk 2077’nin Resmi Oynanış Fragmanı Yayımlandı!

Cyberpunk 2077 hayranlarını bir araya toplayan, oyunla ilgili içerikler üreten NETRUNNER 2077 topluluğu da sızıntıların başladığını bildirdi.

Yapılan paylaşımda sızıntıların resmen başladığı, sızan görüntüde ilk gün yamasının yapılmadığı belirtildi. Oyuncuların güvenmediği sosyal medya kanallarından uzak durmaları tavsiye ediliyor.

Oyunun çıkışına bu kadar az kalmışken gerçekten heyecanlıysanız sosyal medyada belli filtreler kullanmanızı, Cyberpunk 2077 ile ilgili içeriklere göz atarken dikkatli olmanızı diliyoruz. Cyberpunk 2077’den sızan spoilerlar umarız sizi bulmaz.

Herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir