Anasayfa > Espor Haberleri > Dark Passage’dan wtcN ‘a Naru Tek Videosu

Dark Passage’dan wtcN ‘a Naru Tek Videosu

Ülkemizin köklü espor takımlarından Dark Passage, dün Twitter’dan eski profesyonel oyuncu wtcN ‘ın Naru tarafından teklendiği videoyu paylaştı.

2003’ten bu yana espor sahnesinde her zaman bir yerlerde adından söz ettirmiş köklü kulüp Dark Passage, bu sefer hayli eğlenceli bir şekilde karşımızda. Kulüp, Twitter’dan, son zamanlardaki sosyal medya akımına uyarak bir video paylaştı. Videoda LoL 2013 Yaz Mevsimi Finali’nden bir kesit yer alıyor. Türkiye espor sahnesine biraz aşinaysanız sizin de mutlaka bildiğiniz bir kesit: Naru, wtcN’ı Tekliyor.

2013 Yaz Mevsimi Finali’nde HWA ile DP arasında oynanan mücadelede, şüphesiz akıllardan silinmeyen sahne wtcN’ın tek yediği o sahneydi. Üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen hala konuştuğumuz bu eğlenceli an, hala unutulmamış. Son zamanlardaki Astronomia parçasıyla ortaya çıkan bir sosyal medya akımını, Dark Passage da kullandı. İsterseniz önce wtcN’ın tek yediği o videoyu sizlerle paylaşalım.

Şimdi ise Dark Passage’ın Twitter hesabından paylaştığı o tweet’e göz atalım.

Bu videoya Ferit “wtcN” Karakaya’nın tepkisi ise gecikmedi. Eski oyuncu ve şu anda tam zamanlı yayıncılıkla uğraşan wtcN’ın videoyu alıntılayarak attığı tweet şöyle:

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir