Anasayfa > Espor Haberleri > VALORANT Oyuncusu Davidp, Maç Esnasında Babasını Kaybetti

VALORANT Oyuncusu Davidp, Maç Esnasında Babasını Kaybetti

VALORANT Allied Esports Odyssey turnuvasında G2 Esports için mücadele eden oyuncu Davidp adına trajik bir olay yaşandı.

Dünyanın en iyi VALORANT takımları arasında gösterilen G2 Esports’un uzun süredir süren yenilmezlik serisini bozan maçta üzücü bir olay yaşandı. Temsilcimiz BBL Esports’un da mücadele ettiği turnıvanın ikinci gününde oynanan G2 Esports – FunPlus Phoenix maçında mücadele eden Davidp, maç esnasında babasının vefat ettiğini öğrendi. Doğal olarak oynamaya devam edemeyip oyundan ayrılan esporcunun takımı, maçı kaybetti. Fakat G2 Esports tarafında Davidp’nin durumu, maçtan çok daha önemliydi.

Maçın ardından bir iki saat boyunca Davidp’nin ayrılma sebebi bilinmiyordu. Takım arkadaşları, kulübü kendisinin kişisel sebeplerden dolayı oyundan çıkmak zorunda kaldığını, Davidp’ye destek olunması gerektiğini belirtti. Ardından beklenen açıklamayı oyuncunun kendisi yaptı.

“Babam ben bir turnuvada oynarken dünyaya veda etti. Hayat bana daha nasıl kötü davranabilir, ne kadar kötü davranabilir?

Çok şeyden pişmanlık duyuyorum, seninle son zamanlarda vakit harcamadığım için, yıllardır sana seni sevdiğimi söylemediğim için çok pişmanım, seni özleyeceğim babacığım.”

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir