Anasayfa > Blog > Dead by Daylight Sistem Gereksinimleri, Oyun Kaç GB?

Dead by Daylight Sistem Gereksinimleri, Oyun Kaç GB?

Dead by Daylight sistem gereksinimleri nelerdir? Oyun kaç GB? Epic Games’te bedava olan oyun hakkındaki detayları listeliyoruz.

Dead by Daylight, 2 Aralık’tan itibaren Epic Games Store’da ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceğiniz bir aksiyon/korku/hayatta kalma oyunu. 4 oyuncunun “Kurban” 1 oyuncunun ise “Katil” olduğu, son zamanların en ilgi çeken oyunlarından Dead by Daylight’ta amaç hangi karakteri oynadığınıza göre değişiyor. Eğer Kurbanlardan birini oynuyorsanız amaç haritadaki görevleri yapıp Katilden kaçmak iken, Katil karakterlerinden birini oynarken amacınız Kurbanların hepsini avlamak ve kaçmalarına izin vermemek oluyor.

Peki, ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceğiniz bu oyunun sistem gereksinimleri nedir? Oyun kaç GB yer kaplıyor? Dead by Daylight nasıl indirilir?

Dead by Daylight Sistem Gereksinimleri

Şu an Steam Store’da indirimli fiyatıyla 29,50 TL’ye satın alabileceğiniz Dead by Daylight, 2 Aralık saat 19.00’dan itibaren Epic Games Store’da ücretsiz olacak. Peki bilgisayarınız oyunu kaldırıyor mu?

Minimum:

    • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
    • İşlemci: Intel Core i3-4170 / AMD FX-8120
    • RAM: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: GeForce GTX 460 1GB / AMD HD 6850 1GB (DX11 uyumlu)
    • Boyut: 50 GB
Önerilen:

    • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
    • İşlemci: Intel Core i3-4170 / AMD FX-8300
    • RAM: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: GeForce 760 / AMD HD 8800 ve en az 4GB VRAM’e sahip daha üst modeller
    • Boyut: 50 GB

Yayımcı firma Behaviour Interactive, sadece minimum gereksinimleri karşılayabilen kullanıcıların “Low” yani düşük ayarlarla oynamasını önerdiklerini paylaşmayı ihmal etmemiş.

Dead by Daylight Kaç GB Yer Kaplıyor?

Dead by Daylight 50 GB boş alan talep ediyor. Oyunun indirme boyutu daha küçük olabilir ancak gelecek güncellemelerle birlikte oyunların kapladıkları alanların büyüyebileceğini hatırlatmakta fayda var.

Steam Yeni Eşzamanlı Oyuncu Rekorunu Kırdı

Dead by Daylight Nasıl İndirilir?

Dead by Daylight kısa bir süre daha sadece Steam Store üzerinden indirilebiliyor, oyunun fiyatı normalde 50 TL olmasına rağmen şimdilik %50 indirimle 29,50 TL’ye satılıyor . 2 Aralık saat 19.00’da Epic Games Store’a da gelecek olan oyun, platforma gelişinin şerefine ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebilecek. Dead by Daylight 9 Aralık’a kadar ücretsiz olmayı sürdürecek, bir kez kütüphanenize ekledikten sonra oyun 9 Aralık’tan sonra da kütüphanenizde kalmaya ve oynanabilir olmaya devam edecek.

Dead by Daylight Epic Games sayfasına bu linkten ulaşabilirsiniz. Oyunu bugün saat 19.00’dan itibaren kütüphanenize ücretsiz olarak eklemeniz mümkün olacak.

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir