Anasayfa > Oyun Haberleri > Diablo 2: Resurrected Bu Hafta Beta Olarak Çıkacak

Diablo 2: Resurrected Bu Hafta Beta Olarak Çıkacak

Oyun geliştiricisi Blizzard, Diablo 2: Resurrected’in çok oyunculu betasının bu hafta çıkacağını duyurdu. Ön sipariş veren oyuncuların, 13 Ağustos Cuma günü oyuna erken erişim imkanı olacak. 20 Ağustos tarihinde ise Public Open Beta tüm oyunculara açık olacak.

Diablo 2: Resurrected için ön sipariş verdiyseniz, 13 Ağustos Cuma günü saat 20.00’dan itibaren, 17 Ağustos Salı günü 20.00’a kadar oynayabilirsiniz. Herkese açık beta ise, 20 Ağustos’ta 20.00’de başlayacak ve yaklaşık 2 gün sürerek aynı saatte 23 Ağustos’ta sona erecek.

Oyun geliştiricisi Blizzard, her iki betada da oyuncuların yedi sınıftan beş sınıfı denemesine izin vereceğini söyledi: Paladin, Druid, Barbarian, Amazon ve Sorceress. Çok oyunculu modlar olan, PvP veya PvE oyununda oyun 8 oyuncuya kadar destekleyecek.

Diablo 2: Resurrected Bu Hafta Beta Olarak Çıkacak

Her iki beta dönemi de oyunun I. Perde: The Sightless Eye ve II. Perde: The Secret of the Vizjerei bölümleri ile sınırlı olacak. Ancak seviye sınırı olmayacak, bu nedenle oyuncular bu iki oyunda ilerlemek istedikleri sürece çeşitli yapıları deneyebilecekler.

Diablo 2: Resurrected Beta Konsolları Destekleyecek

Diablo 2: Resurrected beta, PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X ve S platformlarında çalışacak. Ayrıca oyun platformlar arası çapraz ilerlemeyi destekleyecek. Ancak Nintendo Switch‘i desteklemeyecek. Blizzard, Switch oyuncularının Diablo 3 için Heritage of Arreat transmogunu ön sipariş bonusu olarak almaya devam edebileceklerini söyledi.

Diablo 2: Resurrected oyununun ön sipariş fiyatı ülkemizde PlayStation ve Xbox için 279 TL, PC sürümü kur farkından dolayı 345 TL (39,99$).

Hakkında Furkan Akkoyun

8 yıldır internetle haşır neşirim. Oyun oynamayı seven, gündemi takip eden, internette girişimci kavgada çekimser, freelancer iş yapan biriyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir