Anasayfa > Oyun Haberleri > Dijital Gamescom 2020 İçin Tarih Belli Oldu

Dijital Gamescom 2020 İçin Tarih Belli Oldu

Bu yıl farklı bir formatta karşımıza çıkacak olan ilk dijital Gamescom için belirlenen tarih resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

Dünyanın en prestijli oyun fuarlarından biri olarak görülen Gamescom bu yıl pek çok fuar gibi COVID-19 engeline takılmıştı. Dünyanın pek çok yerinde E3 gibi büyük etkinliklerin yanı sıra daha ufak çaplı fuarların da ertelenmesine yol açan COVID-19 pandemisi Gamescom‘u da bu yıl için farklı planlar yapmaya zorlamıştı. Bu yıl ilk kez dijital olarak düzenlenecek olan Gamescom 2020 için resmi Twitter hesabında belirtilen tarih ise 27-30 Ağustos.


27 Ağustos tarihinde başlayacak olan dijital etkinlikte merakla beklediğimiz oyunlara dair yeni detaylar, duyurular, sürpriz oyunların dünya lansmanları, espor turnuvaları ve çeşitli sürpriz etkinlikler yer alacak. Açılış gecesi oyun basınının da tanınan isimlerinden olan ve The Game Awards ile Gamescom‘un yapımcılarından olan Geoff Keighley ile başlayacak. Dijital etkinlik boyunca çeşitli oyun stüdyoları ve oyun geliştiricileri de akışa katılarak merak edilenleri hayranlar ile paylaşacak. Bunun yanı sıra Awesome Indies kısmında ise indie oyun geliştiricileri ile gerçekleştirilen söyleşiler ve etkinlikler yer alacak.

Bakalım bu yıl şartlardan ötürü ilk kez gerçekleşecek olan dijital Gamescom hayranlara merak ettiklerini sunma ve içerik bakımından ne kadar dolu bir etkinlik olacak? Bu gibi etkinliklerde oyuncu ve organizatörlerin istediklerini elde etmeleri fuarlar açısından bambaşka bir dönemin başlangıcı da olabilir.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir