Anasayfa > Blog > Discord IP Ban Kaldırma İşlemi

Discord IP Ban Kaldırma İşlemi

Discord IP ban kaldırma işleminin nasıl yapıldığını anlattığımız yazımızla kullanıcıların engelini kaldırmayı birlikte öğreniyoruz.

Öncelikle şunu okurlarımızla paylaşalım, Discord’da Kick ve Ban olmak üzere iki çeşit engelleme bulunmaktadır. Bir kullanıcı banlayarak engellediğinizde aynı zamanda IP yoluyla erişiminin de önüne geçmiş oluyorsunuz. Dolayısıyla normal bir şekilde engelini kaldırdığımızda kullanıcının IP adresi üzerindeki yasaklamayı da ortadan kaldırmış oluyoruz. Biz de bu içeriğimizde direkt olarak yasaklamaları kaldırmayı anlatacağız. Dilerseniz süreci maddeler halinde açıklayalım.

Discord İsim Değiştirme İşlemi

  • Sunucuda, sunucu isminin yanında yer alan aşağı yön tuşuna tıklıyoruz. Bunun ardından ‘Sunucu Ayarları’ seçeneğiyle ilerliyoruz.
  • Açılan ekranda sol en altta yer alan ‘Yasaklar’ bölümüne geçiyoruz.
  • Yasağını kaldırmak istediğimiz kullanıcının üzerine tıklayıp ‘Yasağı Kaldır’ diyoruz.

Not: Sunucudaki yetkimize göre yasaklama ve ban kaldırma işlemlerini gerçekleştirebiliyoruz. Ayrıca kendi yetkimize denk birisini sunucuda yasaklayamadığımızı da hatırlatalım.

Not 2: Kick (Sunucudan atma) işleminin herhangi bir engel kaldırma işlemi de bulunmamaktadır. Sunucudan atılan kullanıcı yeni bir davet bağlantısıyla tekrardan iletişim kanallarına dâhil olabilir.

Umarız bu içeriğimiz sorununuzu çözmenize yardımcı olmayı başarabilmiştir. İyi eğlenceler ve keyifli vakitler dileriz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

2 Yorumlar

  1. Owo bam yedim nasıl duzelcem

  2. Abi attılar a-

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir