Anasayfa > Oyun Haberleri > Üç Aylık Discord Nitro, Epic Games Store İle Bedava Oldu! (Nasıl Alınır?)

Üç Aylık Discord Nitro, Epic Games Store İle Bedava Oldu! (Nasıl Alınır?)

Discord üyelerinin severek kullandığı Nitro hizmetinin üç aylık versiyonu, Epic Games Store ile bedava veriliyor.

Epic Games Store, verdiği bedava oyunlarla oyuncuların kalbine taht kurmuştu. Popüler oyun platformu, son haftalarda Mega indirim kapsamında birçok büyük oyun dağıtıyordu. Platform, hâlâ vermeye devam ettiği bu oyunlarla popülerliğini artırmayı sürdürüyor.

Control, Epic Games Store’da Bedava!

Epic, şimdi ise gayet ilgi çekici, bir o kadar da farklı bir kampanyayla karşımıza çıkıyor. Daha önce Xbox Game Pass ile birlikte verilen Discord Nitro, bu sefer de Epic Games Store ile bedava oluyor.

Discord Nitro, Epic Games Store Bedavası Oldu

Epic Games, alışılmadık bir hareket yaptı ve bu sefer de Discord Nitro hizmetini bedava olarak vermeye karar verdi. Discord kullanıcılarının platformdaki gücüne güç katan bu hizmet, ilk kez kullanacaklara Epic Games Store’da bedavaya veriliyor. Peki bu hizmetten nasıl yararlanabilirsiniz, Epic Games Store ile bedava Discord Nitro sahibi nasıl olunur? Gelin inceleyelim.

discord nitro

Epic Games Store ile Bedava Discord Nitro Nasıl Alınır?

Aşağıdaki adımları uygulayarak Discord hesabınızı üç aylığına bedava olarak Nitro statüsünde kullanabiliyorsunuz. Bunu yapmak için daha önce Nitro kullanmamanız gerektiğini de belirtelim. Yani bu fırsattan sadece ilk kez Discord Nitro kullananlar yararlanabilecek. Fırsat 24 Haziran 18.00’de sona erecek, bunun için elinizi çabuk tutmanızı öneririz.

Öncelikle Epic Games’in sitesinden veya uygulamasından hesabınıza giriş yapmanız lazım.

  • Epic Games Store’a girin
  • Uygulamaya veya siteye giriş yapın
  • “Mağaza” kısmına girin

Ardından fırsatı yakalamanız için sayfasına girip onu almanız gerekiyor.

  • Sağ tarafta bulunan “DISCORD NITRO MEGA FIRSATI”na tıklayın
  • Fırsatın sayfasına girin
  • “Yükle” butonuna tıklayın
  • İşlemi tamamlayın
  • Discord Nitro’yu hesabınıza eklemek için size gelen e-postaya girin

Bu işlemleri yapmanızın ardından e-postanın içindeki bağlantıyla birlikte Epic Games hesabınızı Discord hesabınıza bağlamanız gerekecek. Bu işlemi yapmak için aşağıdaki adımları izlemelisiniz.

  • E-postadaki bağlantıya tıklayın
  • Çıkan sayfada Discord hesabınıza giriş yapın
  • Ödeme yönteminizi girin (Sanal kart girseniz de olur, para çekmeyecektir)
  • Kriterlere uygunsanız Discord Nitro bedava bir şekilde hesabınıza yüklenecektir
  • Üç ay boyunca Discord Nitro’nun tadını çıkarın!

Bu hizmetin sadece ilk kez Discord Nitro kullanacaklar için geçerli olduğunu ve 24 Haziran’a kadar sürdüğünü bir kez daha hatırlatalım. Sorun yaşıyorsanız yorumlar kısmından bizlere belirtebilirsiniz.

Discord Nitro Nedir

Discord Nitro Hakkında

Discord Nitro, popüler mesajlaşma, görüntülü ve sesli konuşma uygulaması Discord’da bulunan bir ekstra hizmet. Normalde bedava olan Discord’u Nitro ile birlikte kullanan üyeler, daha kaliteli canlı yayınlar yapabiliyor, farklı emojiler kullanabiliyor, büyük dosya transferleri gerçekleştirebiliyor. Sunucu destekleri, hareketli avatarlar ve özel rozetler de cabası.

Discord Nitro Nedir?

Discord’u sık kullananlar arasında oldukça değerli görülen Discord Nitro, ülkemizde yerel olarak fiyatlandırılmadığı ve aylık 10 dolarlık fiyattan satıldığı için Türkiye’deki birçok Discord kullanıcısı bu hizmete kolayca erişemiyor. Bu gibi kampanyalar ise imdadımıza yetişiyor. Siz de yukarıdaki adımları uygulayarak Discord Nitro hizmetini Epic Games Store ile üç aylığına bedavaya kullanabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir