Anasayfa > Blog > Discord Nitro Nedir? Avantajları ve Fiyatı

Discord Nitro Nedir? Avantajları ve Fiyatı

Sevilen ve oyuncular tarafından sıklıkla kullanılan sesli iletişim programının ücretli hizmeti Discord Nitro nedir? Gelin birlikte öğrenelim.

Discord Nitro, uygulamanın çeşitli özelliklerini aktif eden ücretli bir sürümdür ve aylık abonelik sistemiyle çalışır. İletişim kalitesinde herhangi bir değişiklik yaratmayan Nitro paketlerinin sağladığı imkânların daha çok ‘Kozmetik’ olduğu söylenebilir. Eğer yalnızca arkadaşlarınızla sesli iletişime geçmek için kullanıyorsanız paketlerin sizin için herhangi bir katkılarının olmadığını söyleyebiliriz. Peki, uygulama bunu neden öne çıkartıyor ve ne gibi avantajları var?

İlginizi Çekebilir: Üç Aylık Discord Nitro, Epic Games Store İle 24 Haziran’a Kadar Bedava!

Discord Nitro Avantajları Nelerdir?

Şirketin kazanç kaynağı ve gelir yöntemi bu abonelik sistemi olduğu için duyurularını sık sık yaptığı ve uygulama içerisinde karşımıza çıkarttığını söyleyebiliriz. Ancak elbette Discord Nitro kullanucısı olmanın sağladığı çeşitli avantajlar da bulunmakta. Gelin isterseniz öncelikle bunlara göz atalım.

  • Server boost imkanı: 2 sunucu takviyesi ve ekstra %30 indirim kazanabilirsiniz. (Klasikte takviye yok ancak indirim var.)
  • Yükleme boyutu: Programda yükleyebileceğiniz dosya boyutu 100 mb’a çıkar.
  • Profil ayarları: Durumunuzu rozetlerle şekillendirebilirsiniz. Ayrıca hareketli avatarlar ve özel etiketlerle de profilinizi daha özgün hale getirebilirsiniz.
  • Emojiler: Emojileriniz hareketli hale gelir ve sunucularda bulunmasa dahi seçtiğiniz emojiyi kullanma şansınız olur.
  • Yayınlarda kaliteniz yükselsin: Canlı yayınlarınızda daha yüksek çözünürlük ve seçeneklerle hareket edebilme şansınız olacak. Bu sayede arkadaşlarınızla 4k 60 fps yayınlarla oyun oynayabileceksiniz.

Discord Yayın Açma

Discord Nitro Fiyatları

Paketler ikiye ayrılmakta, ilk ve ucuz grup Nitro Klasik (5 Dolar Aylık), Nitro (10 Dolar Aylık) olacak şekilde gruplanmakta. Aynı zamanda iki paket de hediye edilebilmekte ve yıllık olarak alındığında daha avantajlı fiyatlarla sunulmakta.

Klasik sürümde çeşitli zayıflatmalar olsa dahi en hissedilir olanı Server Boost takviyesi vermiyor olması diyebiliriz.

Fiyatlardan bahsetmek gerekirse:

  • Nitro Klasik: Aylık olarak 5 dolara alınabilen paket, yıllık olarak 50 dolara sunulmakta.
  • Nitro: Aylık olarak 10 dolar ödemesi olan paket, yıllık planlamayla %16 kazançlı bir şekilde 100 dolara sunuluyor.

Henüz şirket kanadından Türkiye’ye özel yerel fiyatlar sunulmadı. Ancak yerli tedarikçiler uygun fiyatlarla satış gerçekleştirebiliyorlar. Umarız içeriğimiz Discord Nitro nedir sorunuzu yanıtlayabilmiştir. İyi eğlenceler.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir