Anasayfa > Oyun Haberleri > Disintegration’ın Çok Oyunculu Modu Oyundan Kaldırıldı!

Disintegration’ın Çok Oyunculu Modu Oyundan Kaldırıldı!

Disintegration’ın çok oyunculu modu, Private Division’ın nişancı oyununun çıkışının beş ay ardından oyundan kaldırıldı.

Private Division, robotların üzerinde savaştığımız nişancı oyunu Disintegration’ı bu yaz piyasaya sürmüş, ardından oyuncu sayısı bağlamında büyük problemler yaşamıştı. Beklenen başarıyı sunamayan oyundan çok oyunculu modun kaldırılacağı ise geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Private Division, ilgi uyandıracak kadar büyük bir çok oyunculu kitlesi oluşturamadığını söyleyerek sunucuları 17 Kasım’da kapatacağını açıklamıştı.

Disintegration’ın çok oyunculu modu, sunucuların kapanmasıyla birlikte oyundan tamamen kaldırıldı. Güncellemeyle birlikte çok oyunculu moda özel başarımlar da yerini tek oyunculu modda alınabilecek başarımlara bıraktı. Disintegration, aynı güncellemeyle oyuncularına üç dil desteği daha sunmaya başladı.

Disintegration İncelemesi

Beklenen gün geldi, Disintegration çok oyunculu moduna veda ediyor. Çok oyunculu modda bulunan dört adet başarım oyundan kaldırıldı, yerlerini ise hikâye modunda alınabilecek başarımlar aldı. Gelen güncelleme Korece, Basitleştirilmiş Çince ve Geleneksel Çince olmak üzere üç yeni dili Disintegration’a ekledi. Buraya tıklayarak pek de fazla ayrıntı içermeyen 1.06 yamasının bütün detaylarına ulaşabilirsiniz.

“Disintegration’ın çok oyunculu modlarını oynadığınız için teşekkür ediyoruz. Bugün sunucularımızı kapattık ve çok oyunculu modları oyundan kaldırdık. Çok oyunculu modlara özel başarımlar güncellendi, artık tek oyunculu hikaye modunda da alınabiliyor.”

Gelen güncellemede kaldırılan başarımları önceden alan oyuncular, eski başarımları taşımaya devam edecek. Başarımların güncellenmiş hâlleri, hâlihazırda başarımları açmış olan oyuncuları etkilemeyecek.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir