Anasayfa > Blog > Don’t Starve Together Sistem Gereksinimleri

Don’t Starve Together Sistem Gereksinimleri

Arkadaşınızla keyifli vakit geçirmenin bir yolu olan Don’t Starve Together sistem gereksinimleri nelerdir? Gelin göz atalım.

Yukardan aşağı duruşu, eskitme çizim grafikleriyle Don’t Starve ve Don’t Starve Together’ın oldukça mütevazı istekleri olan oyunlar olduklarını belirtelim. Oyun ana oyunun, iki kişilik versiyonu olduğundan ötürü internet bağlantısı gerektirdiğinin de altını çizmemizde fayda var. Eğer dilerseniz gelin sistemimizin hangi minimum gereçlere ihtiyacı olduğuna göz atarak başlayalım.

COOP Ne Demek?

Don’t Starve Together Sistem Gereksinimleri – Minimum

  • OS: Windows Vista/Windows 7/Windows 8 ya da Windows 10
  • CPU: 1.7+ GHz ya da daha iyi bir işlemci
  • Bellek: 1 GB RAM bellek
  • Ekran Kartı: Radeon HD5450 veya daha iyisi; 256 MB veya daha iyisi
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Hafıza: 3 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: 100% DirectX9.0c uyumlu bir ses kartı ve sürücüleri

Oyunumuz bu minimum gereksinimleri karşılayan herhangi bir bilgisayarda stabil bir şekilde çalışacaktır. Bundan dolayı tavsiye edilen gereksinimler geliştiriciler tarafından oyuncularla ayrı olarak paylaşılmamakta. Siz bu listedeki gereksinimlere yanıt verebilen bir bilgisayara sahipseniz oyunu çalıştırırken sorun yaşamayacağınızı düşünebilirsiniz.

Not: Don’t Starve Together, Don’t Starve’ın sadece internet bağlantısı gerektiren bir versiyonu. Dolayısıyla iki oyunun ihtiyaçlarının aynı olduğunu düşünebilirsiniz.

Yazımızın sonuna geldik. Size de, oyunu birlikte oynayacağınız arkadaşınıza da bol keyifli vakitler ve iyi oyunlar dileriz. Soru ve sorunlarınızı yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın. Sonraki içeriklerimizde görüşmek üzere, kendinize iyi bakın.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir