Anasayfa > Oyun Haberleri > Dota 2’nin Overwatch Sistemi Yeni Görüntüleriyle Karşımızda

Dota 2’nin Overwatch Sistemi Yeni Görüntüleriyle Karşımızda

Oyunu hile kullananlardan arındırmayı hedefleyen Dota 2’nin Overwatch sistemi için ilk görseller paylaşıldı.

Tıpkı CS:GO’daki gibi oyuncuların katkılarıyla işleyen, hile kullanıcılarını toplu bir yargıyla oyundan uzaklaştırmayı hedefleyen Overwatch sisteminin Dota 2’ye de geleceği ekim ayında açıklanmıştı. Sistemin Valve’in popüler MOBA oyununa ne zaman ekleneceği konusunda bir bilgi verilmemişti. Bu konuda hâlâ bir bilgimiz olmasa da Dota 2 Overwatch sistemi için bazı yeni görsellere kavuştuk.

CS:GO’nun Overwatch Sistemi

Dota 2'nin Overwatch Sistemi

Dota 2’nin Overwatch Sistemi

Upsign adlı kullanıcı, oyunun Subreddit’inde Overwatch sistemine dair ilk görsellerden bazılarını paylaştı. Görselde sistemin tıpkı CS:GO’daki gibi çalışacağı açıklanıyor. Tecrübeli oyuncuların şüpheli oyuncuların maç kayıtlarını indirip izleyerek karar verdiği bir sistemin Dota 2’ye ekleneceğini görüyoruz.

Dota now has Overwatch from r/DotA2

Bu gönderinin altında bunun ortaya çıkmasının bir hata olduğunu belirten, hatanın düzeltildiğini açıklayan Valve çalışanı OtherJeff, kafa karışıklığını giderse de oyuna Overwatch sisteminin eklenmesinin çok yakın olduğunu belli etti.

MOBA Nedir?

Bunun öncesinde ise Dota 2 Overwatch sisteminden bazı görüntüler resmi olarak paylaşılmıştı. Geliştirilmekte olan bu özellikte son paylaşılan görüntüyle sona yaklaşıldığını anlıyoruz.

Dota 2’nin Overwatch Sistemi Ne Zaman Geliyor?

Valve, ekim ayında sistemin duyurusunu yapmasının ardından Overwatch’un Dota 2’ye “mümkün olduğunca kısa sürede” getirileceğini açıklamıştı. Kesin bir tarih vermeyen ekibin sona yaklaştığı ise ortaya çıkan görüntülerden belli oluyor. Elimizde hâlâ bir tarih olmasa bile bu sistemin Dota 2’ye eklenmesi an meselesi diyebiliriz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir