Anasayfa > Espor Haberleri > Dünyanın İlk Espor Oteli Japonya’da Açıldı!

Dünyanın İlk Espor Oteli Japonya’da Açıldı!

Dünyanın ilk espor konulu oteli e-ZONe adı ile Japonya’da resmen açıldı! Otel, Osaka kentinde olacak ve espor konulu bölümler içerecek.

Japonya, ülkesindeki espor hayranlarına özel bir otel açtı. Bu otel, özel oyuncu odaları, özel bilgisayarlar ve özel alanlar içerecek.

e-ZONe adlı bu otel, oyuncular için özel olarak tasarlanmış kapsül odalar içerecek.

XANTARES’li BIG, Dünya Sıralamasında Birinciliğe Yerleşti!

EZONE HOTEL
eZONe otelden bir görüntü

Özel Kapsül Odalar ve Özel Bilgisayarlar İçeriyor!

Bu otelin ilk 3 katı 72 adet yüksek donanımlı bilgisayar ile donatıldı. Ayrıca bu bilgisayarlar yüksek kalite web kamera, klavye, fare ve kulaklıklar ile geliyor. Ayrıca bu otel yüksek hızlı internet ile donatıldı.

4. kat ile 8. kat arası ise oyunculara özel kapsül odalar içeriyor. Bu odalar dışarıdan ses almayacak şekilde donatılmış.

7. katta ise Premium Odalar yer alıyor. Bu odalar yüksek donanımlı bilgisayarlar ve ekipmanlar içeriyor, otel bu odaları yayıncılar veya bireysel olarak oyun oynamayı seven kişiler için öneriyor.

Nerede Bu Otel?

e-ZONe, Japonya‘nın ikinci en büyük şehri olan Osaka’nın tam kalbinde yer almakta. Otel, Japonya’nın en ünlü yerlerinden biri olan Nipponbashi Alışveriş Bölgesi‘ne yürüme mesafesindedir. Tokyo‘daki ünlü bölgeye benzer şehir Nipponbashi, anime ve manga kültürünün cenneti, elektronik ve oyun perakendecilerine de ev sahipliği yapıyor.

Otelin fiyatlandırma sistemi ise şu şekilde:

  • Klasik Oda: 1000 Çin Yuanı = 998 Türk Lirası
  • Premium Oda: 8000 Çin Yuanı = 7.842 Türk Lirası

Otelin fiyatlandırma sistemi biraz pahalı olsa bile ziyaret edilmeye değer gibi görünüyor. Dünyanın ilk espor oteli hayırlı olsun!

Hakkında Ertürk AKKARTAL

FPS oyunlarının aşığı, Tüm Dünyadan ve Türkiye'den e-spor dünyasını uzun zamandır takip eden bir genç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir