Anasayfa > Blog > Dying Light 2: Stay Human Kaç Saat Sürüyor?

Dying Light 2: Stay Human Kaç Saat Sürüyor?

Popüler zombi oyunu Dying Light 2: Stay Human kaç saat sürüyor, oyunu bitirmek için ne kadar süre gerekiyor?

Sevilen zombi serisi Dying Light’ın ikinci halkası, çıkışıyla birlikte övgüleri toplamıştı. İlk oyunun hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayan Dying Light 2’ye başlamak isteyen oyuncuların sayısı da oldukça fazla. Hâliyle oyunun ne kadar sürdüğü, kaç saatlik bir içerik sunduğu merak ediliyor. O zaman gelin inceleyelim bakalım: Dying Light’ın ikinci oyunu kaç saat sürüyor?

Oyunun Sistem Gereksinimleri

Dying Light 2 kaç saat?

  • Ortalama bir oyuncunun 40 saatini alan Dying Light 2, sadece hikâyesini görmek isterseniz aşağı yukarı 23 saatte bitiyor.

Yani oyunu çabucak oynamak, hikâyeyi görüp bitirmek istiyorsanız 23 saat harcamanız yeterli olacaktır.

Eğer oyunun hikâyesiyle birlikte ek içerikleri de görmek, ideal bir oyun deneyimi yaşamak istiyorsanız oyun size 40-45 saatlik bir deneyim sunuyor.

“Ben %100’cülerdenim” diyorsanız, oyundaki bütün içerikleri görmek istiyorsanız da 96.5 saat harcamanız gerekecek. Tabii bu süre sadece oyunu bitirenler tarafından raporlanan süreyi gösteriyor, zira geliştirici Techland oyunu %100’lemenin 500 saatten fazla süreceğini iddia etmekte.

Bu sayıların oyuncuların ortalamasıyla oluşturulduğunu ve kendi oyun stilinize göre değişiklik gösterebileceğini hatırlatalım. Yine de genel bir rehber olarak bu verilere güvenebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir