Anasayfa > Oyun Haberleri > Dying Light 2’nin Sanat Yönetmeni Şirketten Ayrıldı

Dying Light 2’nin Sanat Yönetmeni Şirketten Ayrıldı

Oyuncular tarafından uzun süredir beklenen ve ertelemelerin kurbanı olan Dying Light 2’nin Sanat Yönetmeni görevinden ayrıldı.

İlki 2015’te çıkış yapmış Dying Light, oyuncular tarafından ilgiyle karşılanmış ve oldukça sevilmişti. Serinin ikinci oyunu ise 2018 E3 fuarında duyurulmuş, 2020 yılı içerisinde ise belirsiz bir tarihe ertelenmişti. Ertelenmeden beri oyun hakkında en ufak bir paylaşım yapılmaması oyuncuları endişelendirirken oyun hakkında önemli gelişmeler ortaya çıktı. Dying Light 2’nin sanat yönetmeni olarak görev yapan Pawel Selinger görevden ayrıldığını açıkladı. Geliştirici şirket Techland’de geçirdiği 22 sene ve sanat yönetmenliği, baş anlatıcılık gibi önemli görevlerin ardından Selinger şirketten ayrılma kararı aldı.

Dying Light 2'nin Sanat Yönetmeni

Şirketin önemli isimlerinden Pawel Selinger’ın yerini ise Techland’den gelenm açıklamaya göre Piotr Szymanek aldı. Yine Polonyalı bir isim olan Szymanek daha önceden HBO Avrupa ile birlikte çalışmalar yürütmüş bir TV yazarı olarak karşımıza çıkıyor.

Bu ayrılık haberlerinin devamında ise oyuncuları heyecanlandırabilecek bir gelişme paylaşıldı. Techland’in belirttiğine göre Dying Light 2 hakkında çok yakında heyecan verici gelişmeler paylaşılacak. Daha önceden de 2021 yılında Dying Light 2 hakkında bilgilerin paylaşılacağı söylenmiş ancak bu haberde de detaylar belirtilmemişti. Henüz ne tarz heyecan verici haberlerin bizleri beklediğini bilmesek de oyun hakkında gelişmeler duymak oldukça sevindirici.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir