Anasayfa > Blog > Enlisted Nasıl İndirilir? Enlisted Steam’de Var Mı?

Enlisted Nasıl İndirilir? Enlisted Steam’de Var Mı?

Enlisted nasıl indirilir? Steam’de yer almayan oyunu indirmek için hangi adımları izlememiz gerekiyor? Detaylar yazımızda.

Enlisted mart ayındaki kapalı betasının ardından 2021 Nisan ayında açık beta versiyonuyla bilgisayar oyuncularıyla buluşmuş ve büyük ilgi çekmeyi başarmış bir oyun. MMO tarzı bir FPS oyunu olan Enlisted ücretsiz olması sebebiyle de birçok oyuncuyu kendine çekti. Oyun sırasında kullanabileceğimiz 12 farklı asker stili var, bunlar keskin nişancıdan ağır makineliye, tankçıdan uçak pilotuna kadar çeşitlilik gösteren eğlenceli stiller. 100 kişiye ulaşabilen online savaşlarda amacımız görevleri yerine getirerek rakibimizi alt etmek. Peki Steam, Epic Games gibi platformlarda bulunmayan Enlisted nasıl indirilir?

Enlisted için planlanan açık beta tarihi belli oldu! - Hardware Plus - HWP

Enlisted Nasıl İndirilir?

Enlisted’ı ücretsiz olarak oynamak için Google’a “Enlisted” yazmanız ve ilk çıkan siteye tıklamanız yeterli. Siteyi bulmakla uğraşmak istemiyorsanız enlisted.net‘e de tıklayabilirsiniz. Kendi resmi sitesi üzerinden oyunu indirmeye imkan tanıyan Enlisted’ı indirebilmek için açılan ekranda “Play Now” a basmanız, ardından da bir Gaijin hesabı oluşturmanız gerekecek. Önceden bir Gaijin hesabınız varsa bunu da kullanabilirsiniz. Hesap oluşturma/giriş yapma işleminin ardından site bizi işletim sistemimizi seçip indirmeyi başlatabileceğimiz bir ekrana atıyor. Buradan sonra bilgisayarımıza inen dosyayı açarak kurulum sihirbazını çalıştırıyor ve “Launcher” ekranından oyunun tamamen inmesini bekliyoruz. Launcher yüklemeyi tamamladıktan sonra “Play” tuşuna basarak asıl oyuna geçiş yapabilirsiniz. Oyunun indirme stili aslında War Thunder veya Valorant gibi oyunlara oldukça benzer. Daha önce bu tip oyunları indirdiyseniz, Enlisted ile bir sorun yaşamayacaksınız.

Enlisted Sistem Gereksinimleri

Enlisted oldukça yeni ve eğlenceli bir oyun. Bu ücretsiz oyunu bilgisayarınızın kaldırıp kaldırmadığını öğrenmek için aşağıdaki butona tıklayarak detaylı yazımıza ulaşabilirsiniz:

Enlisted Sistem Gereksinimleri

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir