Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games 18 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Epic Games 18 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Epic Games 18 Aralık 2020 tarihinde ücretsiz olarak sunacağı oyunu açıkladı. Epic Games’in dijital oyun mağazası Epic Games Store’da 15 günlük büyük ücretsiz oyun kampanyaları devam ediyor. İşte verilen oyun ve detaylar.

Epic Games Store Yılbaşı İndirimleri Başladı

Ücretsiz oyun kampanyaları ile büyük ilgi gören dijital mağaza Epic Games Store’da yılbaşı indirimleri ve 15 gün boyunca devam edecek büyük ücretsiz oyun kampanyaları 17 Aralık itibariyle başlamıştı. 17 Aralık tarihinde ücretsiz olan oyun Cities Skylines olmuştu. Epic Games, kalan 14 gün boyunca da her gün eksiksiz olmak üzere 19.00’da yeni ücretsiz oyunlar verilecek. Her bir ücretsiz oyunu kütüphanenize eklemeniz için 24 saatiniz olacak o yüzden elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Epic Games Store’da %75’e kadar varan indirimlerle Yılbaşı İndirimleri tüm hızıyla devam ediyor. 7 Ocak TSİ 19.00’a kadar indirimler devam edecek. Yeni yıla kadar da ücretsiz oyun kampanyaları devam ediyor olacak. Epic Games Store’da 18 Aralık tarihinin ücretsiz oyunu Oddworld: New ‘n’ Tasty oldu.

Oddworld: New 'n' Tasty

Oddworld: New ‘n’ Tasty Hakkında

Just Add Water tarafından geliştirilen ve Oddworld Inhabitants, Inc. tarafından yayıncılığı üstlenilen Oddworld: New ‘n’ Tasty Temmuz 2014’te çıkışını yaptı. Oyun, tür olarak platform, bulmaca, aksiyon olarak karşımıza çıkıyor. Oyun aslında klasik macera oyunu Abe’s Oddysee’nin sıfırdan oluşturulmuş versiyonu.  Oyunda ana karakterimiz Abe ile antik harabeleri keşfedip gardiyanları ve etobur canavarları atlatıp eşsiz bir aksiyon-macera deneyimine sahip oluyoruz.

Oddworld: New ‘n’ Tasty Nasıl Ücretsiz Alınır?

Oddworld: New ‘n’ Tasty’i ücretsiz olarak edinmek için ilk olarak buraya tıklayarak oyunun Epic Games Store ana sayfasına gidin. Oyunu ücretsiz edinmek için Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerekmekte. Hesabınız ile giriş yapın ve ardından ”YÜKLE” yazan butona tıklayarak işleme devam edin. Tebrikler, artık normal fiyatı 33 TL olan Oddworld: New ‘n’ Tasty oyununa kalıcı olarak sahipsiniz. İyi oyunlar dileriz!

Hatırlatma: Bu işlemi 19 Aralık 2020 TSİ 18.59’a kadar yapmanız gerekmekte! Aksi takdirde ücretsiz oyunu elde etme fırsatını kaçırmış oluyorsunuz.

Oddworld: New ‘n’ Tasty Sistem Gereksinimleri

MİNİMUM:

    • İşletim Sistemi: Windows 7 
    • İşlemci: Intel i3-3220 3.30GHz
    • RAM: 4 GB RAM
    • Grafik Kartı: Minimum Radeon HD 5770 ya da NVIDIA GTX 260 veya eş değeri
    • Depolama Alanı: 10 GB 

ÖNERİLEN:

    • İşletim Sistemi: Windows 7 Service Pack 1 / Windows 8 (64 Bit)
    • İşlemci: Intel i5
    • RAM: 4 GB RAM
    • Grafik Kartı:  Radeon HD 6850 ya da NVIDIA GTX 560 veya eş değeri
    • Depolama Alanı: 10 GB 

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir