Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games Beleşi: Overcooked Ücretsiz Oldu!

Epic Games Beleşi: Overcooked Ücretsiz Oldu!

Epic Games, biz oyuncuların yüzünü beleşlerle güldürmeye devam ediyor. En son Grand Theft Auto V ve Sid Meier’s Civilization VI’yı ücretiz yaparak kütüphanemizi coşturmuştu. Yepyeni Epic Store bedavamız ise restoran işletme oyunu Overcooked oldu. 

Restoran işletme oyunu Overcooked’da amacımız, restoranımıza gelip ziyafet çekmek isteyen müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak. Çerezlik gibi gözükse de yeri gelince zorlayıcı bir hal alan oyunu Epic Games Store’dan edinebilirsiniz. Oyunu kütüphanenize aldığınız zaman sonsuza dek orada kalacak.

Oyunu Kütüphaneme Nasıl Ekleyeceğim?

Öncelikle, oyunu edinebilmek için bir Epic Games hesabı açmalısınız. Epic Games hesabınızı buradan açabilirsiniz. Açtığınız hesabını bilgileriyle “Epic Games Launcher” uygulamasını indirip giriş yapmalısınız. Söz konusu uygulamayı buradan indirebilirsiniz. Uygulamayı indirip giriş yaptıktan sonra geriye oyunu ücretsiz olarak edinmek kalıyor.

Epic Store Belesi: Overcooked Ucretsiz Oldu!

Epic Games Store Mobile Geliyor!

Hani ‘Ark’ Oynayacaktık?

GTA V‘in ücretsiz olarak dağıtılmasından sonra bir takım sızıntılar meydana gelmiş, Epic Games‘in sonraki günlerde ücretsiz dağıtacağı oyunlar sızmıştı. O oyunlar arasında Civilization VI, Ark: Survivor Evolved ve Borderlands vardı. Geçen hafta Civilization VI‘in ve en nihayet Borderlands: The Handsome Collection‘un ücretsiz dağıtılmasıyla sızıntılara olan güvenimiz pekişmişti. Ama bu güven en sonunda kırıldı. Ark yerine Overcooked oyununu ücretsiz dağıtan Epic Games, bir nevi bizleri ters köşeye yatırmış oldu.

Söz konusu sızıntılar:
Sıradaki Epic Games Bedava Oyunları Sızdırılmış Olabilir!

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir