Anasayfa > Espor Haberleri > ESL Pro League İkinci Aşama İle Devam Ediyor

ESL Pro League İkinci Aşama İle Devam Ediyor

Çin’in Wuhan kentinde patlak vererek tüm dünyaya inanılmaz bir hızla yayılan COVID-19 -diğer adıyla Yeni Koronavirüs- e-spor dünyasını da derinden sarsmıştı. E-spor organizatörleri pandemi durumu nedeniyle ligleri ertelemek yerine tüm e-spor sistemini baştan sona değiştirerek liglerin devamlılığını sağlamaya çalıştılar. Ligler online’a taşındı ve böylece kesintisiz bir şekilde devam edebildi. İşte tüm heyecanı ve hızıyla devam eden ESL Pro League’de ikinci aşamalara geçiliyor. Avrupa ve Amerika olarak ikiye ayrılan ligde ilk aşama sonlandı. İkinci aşamada hepimizin hayranlıkla izlediği mousesports’da mücadeleye devam eden woxic de var! 

ESL Pro League İkinci Aşama İle Devam Ediyor

ESL Pro League’de İkinci Aşamaya Geçenler

3 ayrı grupta, tam 18 takımın ikinci aşama için kapıştığı “Play-In” karşılaşmalarında 6 takımın yüzü güldü. İşte karşılaşmalardan galip gelenler:

A grubundan:

  • Astralis

B grubundan:

  • Natus Vincere
  • fnatic

C grubundan:

  • mousesports
  • OG
  • Faze Clan

Rakiplerini eleyerek ikinci aşamaya geçmeye hak kazanan takımlar oldu. İkinci aşamada rakipleriyle zorlu mücadelelere girecek bu takımlardan birinde de Özgür ‘woxic’ Eker‘in de bulunması oldukça sevindirici. mousesports takımında mücadele eden başarılı e-spor oyuncusuna ayrıca başarılar dileriz.

İkinci aşama karşılaşmaları ESL CS:GO Twitch kanalından izleyebilirsiniz.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir