Anasayfa > Espor Haberleri > ESL Türkiye CS:GO Final Karşılaşması Belirlendi

ESL Türkiye CS:GO Final Karşılaşması Belirlendi

INTEL ESL Türkiye tarafından düzenlenen CS:GO turnuvasında final oynayacak takımlar play-off karşılaşmaları ardından belirlendi.

Lig aşamasında puanlamaların tamamlandığı ve play-off aşamasına geçilen INTEL ESL Türkiye Counter Strike: Global Offensive turnuvasında play-off karşılaşmaları da tamamlandı. Bu karşılaşmaların da tamamlanması ile “Büyük Final” karşılaşmasında mücadele edecek takımların kimler olduğu açıklandı.

Play-off aşamasının ilk karşılaşmasında Sangal Esport vs fastPay Wildcats mücadelesi oynandı. Karşılaşmadan yüzü gülerek ayrılan ekip ise Sangal Esport oldu ve böylece adını finale yazdırmayı başaran ilk takım oldu.

Play-off karşılaşmarının 2. gününde ise 9INE ile LOG ESPORTS karşı karşıya geldi. Finale çıkan 2. takımın belirleneceği karşılaşmanın galibi ise 9INE oldu.

9INE ve Sangal Esports’un karşılaşacağı büyük final karşılaşması ile bugün 20.00’da oynanacak. İki takıma da başarılar diliyoruz. Siz CS:GO Yaz Sezonu şampiyonunun kim olacağını düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir