Anasayfa > Espor Haberleri > ESPN’den Yayınlanacak NBA 2K Oyuncu Turnuvası Yolda!

ESPN’den Yayınlanacak NBA 2K Oyuncu Turnuvası Yolda!

ESPN’in yayınlayacağı, sadece NBA oyuncularının mücadele edeceği NBA 2K Oyuncu Turnuvası, NBA 2K ve NBA resmî hesaplarından duyuruldu.

ESPN tarafından yayınlanacak olup birçok profesyonel NBA oyuncusuna yeteneklerini sanal ortamda sergileme şansı verecek olan turnuvada tanıdık birçok isim var. Kevin Durant, Devin Booker gibi isimlerin mücadele edeceği turnuva, 3 Nisan Cuma günü başlayacak. Rekabetin ESPN gibi bir kanalda yayınlanacak olması da birçok oyuncuyu heyecanlandırmış durumda.

“Sadece oyuncular. 16 NBA oyuncusu NBA 2K Oyuncu Turnuvası kapsamında kafa kafaya mücadele edecek. İlk raunt, bu cuma ESPN’de başlıyor!

#NBA2KTourney hashtagiyle en iyi 2K oyuncusu olarak gördüğünüz oyuncuyu tweetleyin”

Turnuvanın ilk tur eşleştirmeleri oyuncuların NBA 2K’deki puanlarına bakılarak yapılmış durumda. Oyuncuların her biri bir günde oynamak için sekiz takım seçecek, her gün ise her takımı en fazla bir kez oynayabilecekler. Bol bol NBA 2K oynadığını gösteren LeBron James’in turnuvaya katılmamış olması üzse de Phoenix Suns’ın oyunlarla içli dışlı olduğunu bildiğimiz yıldızı Devin Booker’ın turnuvada boy gösterecek olması bizleri şaşırtmadı.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir