Anasayfa > Espor Haberleri > Faker Dondurmaları Piyasada!

Faker Dondurmaları Piyasada!

Gelmiş geçmiş en iyi League of Legends oyuncularından biri -belki de en iyisi- Lee “Faker” Sang-hyeok’un yüzü, artık dondurma paketlerinde de var. Dondurmalar, Kore’de satışa sunuldu.

Kore’li konglomerat (birden fazla iş yapan şirket) (bkz: Vikipedi, Konglomerat) Lotte, apayrı bir fikirle karşımıza çıktı. Şirket, ambalajlarında T1 ekibinin orta koridor oyuncusu Lee “Faker” Sang-hyeok’un yüzü olan dondurmalarla piyasaya uçarak giriş yaptı.

Bu dondurmalar, şimdilik vaniyalı, çikolatalı ve elmalı olarak karşımızdalar. Aslında karşımızda değiller çünkü Kore’de değiliz, ancak kim bilir, belki tüm dünyaya açılmayı düşünebilirler.

faker dondurma

InvenGlobal’in bu haberi paylaştığı tweet’ine ise insanları gerçekten güldüren bir cevap geldi. Team Vitality destek oyuncusu Steeelback, çok enteresan bir cevap vererek hepimizi güldürmeyi başardı. Öncelikle InvenGlobal’in tweetini paylaşalım:

Basitçe haberi sunan InvenGlobal’in bu tweet’inin altına Steeelback’in cevabı ise şuydu:

“Sonunda Faker’ı yalayabilirim”

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir