Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys 2. Sezon Ekim Ayında Başlıyor!

Fall Guys 2. Sezon Ekim Ayında Başlıyor!

Dillerden düşmeyen oyun Fall Guys 2. sezon ekim ayında kavuşacak. Gamescom açılış etkinliğinde gösterilen detaylar haberimizde.

Çıkışı ile bütün oyun dünyasını sarsan ve başarıdan başarıya koşan Fall Guys’ın yeni sezonunun Gamescom açılış etkinliği sırasında tanıtılacağı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Az önce bu tanıtım gerçekleşti ve resmi olarak Fall Guys 2. sezon hakkında ilk bilgilere sahip olduk.

2. sezon ile Fall Guys’a yeni haritalar ve yine birbirinden güzel kostümler geliyor. Yeni sezonun teması ise Orta Çağ olacak. Hem kostümler hem de yeni mini oyunlar bu temaya uygun olarak tasarlanmış. Yeni sezon ile Fall Guys’ta büyücüler, şövalyeler ve ejderhalar galibiyet için koşturuyor olacak. Mini oyunlarda ise kaleler, kuşatma köprüleri, surlar gibi temalar ve orta çağa uygun yeni engeller bizlerle olacak.

Ekim ayında oyunculara sunulacak 2. sezon hakkında henüz bilgilerimiz bu kadar. Sezon yaklaştıkça daha net bilgiler yayınlanacaktır. Bu süre içinde oyunun ilk sezonu ve genel olarak incelemesi için Fall Guys incelememize göz atabilirsiniz.

Dikkat Düşüyoruz – Fall Guys Ultimate Knockout İnceleme

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir