Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys Big Yeetus İsimli Bir Dönen Çekiçle Geliyor

Fall Guys Big Yeetus İsimli Bir Dönen Çekiçle Geliyor

Fall Guys Big Yeetus isimli bir dönen çekici oyuna getirmeye hazırlanıyor. Jelibonlar artık çekiçlere doyamayıp havalarına bakacaklar.

Fall Guys çılgınlığı dur durak bilmiyor. Oyuncu kitlesini olmayan parmaklarında oynatan sevimli ve eğlenceli jelibonlar Twitter’da bir bomba daha patlattı. Fall Guys’ın Twitter hesabında yapılan bir paylaşma göre, Jelibonlar artık dönen bir çekip yardımıyla zıplayacak ve bu çekicin adı da Big Yeetus.

Fall Guys Nasıl İndirilir? Fall Guys İndirme

Fall Guys Twitter’da saatlerce Big Yeetus geyiği döndürdü. Ancak pek bir bilgi paylaşmamayı da başardı. Şu ana kadar Big Yeetus’la ilgili bildiğimiz en belirgin şey, geliştiricilerin bu konuda fazlasıyla heyecanlı olduğu. Twitter’da yaptıkları açıklamada: “Big Yeetus levellerde ortalığı karıştırmak için rastgele karşınıza çıkacak. Big Yeetus Chaotic Nuetral (karakterin iyi ya da kötü olmadığını sadece kaotik işler yaptığını açıklayan bir DnD göndermesi). Big Yeetus arkadaşınız değil. Big Yeetus düşmanınız değil.” gibi enteresan ifadelere yer verdi.

Fall Guys Kaç TL, Kaç GB? Sistem Gereksinimleri Neler?

Oyun şirketleri sosyal medyanın iyice yaygınlaşmasından sonra, bazen fikirlerini ufak teaserlarla oyuncularla paylaşıp fikir alıyorlar. Ki bu kötü bir şey değil. Böylece hem stüdyo oyuncuların beğenmeyeceği bir özelliğe masraf etmiyor, hem de kullanıcılar oynadıkları oyunda bir çeşit konsensus oluşturma şansını yakalıyor. Big Yeetus, oyunculardan yeterli ilgiyi gördüğü takdirde oyuna pek ala eklenebilir.

Oyuncular Big Yeetus fikrine sosyal medyada olumlu yaklaştı. Ancak levellerde rastgele ortaya çıkacağı anlaşılan özellik, oyunun dengesini de bozabilir. Bu anlamda stüdyo, yerleşim ve zaman konusunda uygun kararı verdiği sürece Big Yeetus’a evet diyoruz.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir