Anasayfa > Blog > Fall Guys Nasıl İndirilir? Fall Guys İndirme

Fall Guys Nasıl İndirilir? Fall Guys İndirme

Son haftalara damgasını vuran popüler oyun Fall Guys nasıl indirilir, fiyatı nedir, hangi platformlarda oynanır sorularının cevabını yazımızda verdik.

Fall Guys İndirme – PC

  • Oyunu buraya tıklayarak Steam üzerinden almanızın ardından Steam masaüstü uygulamasından indirebilirsiniz.

Oyunun şu anlık fiyatı 38 TL fakat Steam’de yakın zaman içerisinde olmasa da ara sıra indirime girebilir. Oyunu oynamak için aceleniz yoksa ve 38 TL vermek istemiyorsanız Steam’deki indirimleri bekleyip Fall Guys’ı daha ucuz bir fiyata satın alarak indirebilirsiniz.

fall-guys

Fall Guys Nasıl İndirilir? – PS

  • PS kullanıcısıysanız buraya tıklayarak Fall Guys’ı PS Store’dan alabilir, ardından indirip doyasıya oynayabilirsiniz.

Oyun PC versiyonuna göre PlayStation için biraz daha pahalı, fakat bir süre sonra bu platformda da indirimli bir şekilde Fall Guys’ı alabilmeniz muhtemel. Oyunu bir an önce oynamak isterseniz beklemenizi tavsiye etmeyiz, bu sıralar bu denli popüler olan bir oyunun hemen indirime girmesi pek de olası gözükmüyor.

Fall Guys’a Başlamadan

Oyun hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız oyunla ilgili bilgilendirici yazılarımızı okuyup Fall Guys hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Fall Guys Kaç TL, Sistem Gereksinimleri Nedir?

Aşağıdaki butondan da eğlenceli oyunu incelediğimiz yazımıza ulaşabilir, oynanış hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Fall Guys: Ultimate Knockout İncelemesi

Fall Guys Hakkında

Fall GuysPlayStation Plus’a bedava olarak çıkmasının ardından bütün platformlarda ismini duyurdu. Tıpkı oyunun kendisi gibi eğlenceli ve sempatik bir şekilde yönetilen sosyal medya hesabı da bu başarının en önemli etkenlerinden bir tanesi. Battle royale türünün en alışılmadık örneklerinden biri olan Fall Guys’ta altmış adet fasulye çeşitli mini oyunlarda birbirini geçip, aşağı düşmeyip, takım oyunlarında birlikte mücadele edip sona kalmaya çalışıyor. En sona kalan kişi ise oyunu kazanıyor. Steam’de PUBG gibi devleri anlık oyuncu sayısında geçmiş olan Fall Guys’a yeni oyuncular tarafından ilgi de hâliyle büyük oluyor. Oyuna başlayabilmeniz için gereken bilgileri bu yazımızda sizlerle paylaştık. Gelin bakalım Fall Guys nasıl indirilir, kaç GB? Oyunu oynamak için nasıl bir bilgisayara ihtiyacınız var?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

2 Yorumlar

  1. Fall guys hakkında bilmediğim herşeyi öğrendim. Bir gün param olursa burayı ziyaret edip fall guys alıcam. Teşekkürler save butonu !

  2. EEEE indirme tuşu nerde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir