Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys’ın Mobil Versiyonu Geliştiriliyor!

Fall Guys’ın Mobil Versiyonu Geliştiriliyor!

 Güvenilir bir kaynaktan paylaşılan bilgiye göre son zamanda oldukça popüler olan Fall Guys: Ultimate Knockout’un mobil versiyonu geliştirilme aşamasında. Detaylar haberimizde.

Mediatonic tarafından geliştirilen ve Devolver Digital Games tarafından yayınlanan eğlenceli yapısıyla öne çıkan çok oyunculu battle royale parkur temalı yarış oyunu Fall Guys: Ultimate Knockout, son dönemde Steam’de rekorlar kırmış ve 1.5 milyon kopya satmayı başarmıştı. 2.sezonu yolda olan oyunun, güvenilir bir kaynaktan gelen bilgiye göre mobil versiyonu geliştirilme aşamasında.

Fall Guys 2. Sezon Geliyor!

https://twitter.com/ZhugeEX/status/1297205586350747648

Video oyunu sektöründe analizler gerçekleştiren Niko Partners’in bir analisti olan Daniel Ahmad tarafından paylaşılan Twitter gönderisinde, Çinli oyun ve eğlence şirketi Bilibili, Fall Guys: Ultimate Knockout’ın mobil versiyonunu yayınlamak için Çin’deki yayıncılık haklarını aldı.

Atılan gönderiden de anlaşılacağı üzere mobil versiyon için şu an ilk adımlar atılıyor veya henüz geliştirilme aşamasında. Mediatonic daha önce sahte mobil versiyonu için oyuncuları uyarmıştı ancak şu an için mobil versiyonu Çin için resmi olarak onaylandı diyebiliriz ancak popülerliği yakalayan oyunun mobil versiyonunun çıkış yaptıktan kısa bir süre içerisinde diğer ülkelere de hızlı bir şekilde çıkış yapması öngörülebilir bir durum.

Fall Guys: Ultimate Knockout, 4 Ağustos 2020’de PlayStation 4 ve PC platformu için çıkışını yaptı. PC sürümüne Steam üzerinden 38 TL’ye ulaşabilirsiniz. Oyunun PlayStation 4 sürümü ise 89 TL’den satılmakta. Oyun şu an için PS Plus üyelerine ücretsiz olarak veriliyor.

Bakalım Fall Guys: Ultimate Knockout, yeni sezonu ve mobil versiyonu ile oyuncuların beklentisini karşılamayı başarabilecek mi?

Fall Guys Geliştiricileri Mobil Versiyon Hakkında Uyarılarda Bulundu

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir