Anasayfa > Espor Haberleri > Fastplay Wildcats Şampiyonluk Ligi Finalinde!

Fastplay Wildcats Şampiyonluk Ligi Finalinde!

Şampiyonluk Ligi’nde bugün oynanan son yarı final mücadelesiyle finalin adı belli oldu: Fastplay Wildcats – 1907 Fenerbahçe.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde yarı finaller sona erdi. Bugün oynanan Fastplay Wildcats – Dark Passage mücadelesinin galibi 3-0‘lık tertemiz galibiyetiyle wildcats ekibi oldu. Rakiplerini Vadi’den süpürerek finale kadar gelmeyi başaran Wildcats, finalde bir o kadar iddialı rakibi 1907 Fenerbahçe ile karşılaşacak.

LoL Şampiyonluk Ligi‘nde eleme aşamalarında son noktaya gelindi. Dün oynanan 1907 Fenerbahçe – Team AURORA mücadelesinin galibi olan 1907 Fenerbahçe, finale çıkacak son rakibini bekliyordu.

Bugünkü son yarı final ise iddialı iki ekip arasındaydı: Fastplay Wildcats – Dark Passage. Bildiğimiz üzere Wildcats, eski haliyle HWA idi ve bu mücadele bir ezeli rekabet halini çoktan almıştı. Yorumcuların 5 maçlık seri beklentilerinin yanında 3-1’lik bir galibiyet beklentileri de vardı. Ancak şüphesiz kimse 3-0’lık mutlak bir galibiyet beklemiyordu.

Wildcats, o kadar temiz bir seriye imza attı ki üzerine çok da tartışılacak bir şey bırakmadı. Ancak Dark Passage cephesinde özellikle Achuu hakkında söylenecek birçok söz var. Deneyimli nişancı, defalarca yanlış pozisyonda yakalanarak takımının kaybetmesinde çok önemli bir rol oynadı.

Aynı zamanda Dark Passage orta koridoru WaenA hakkında da olumlu birkaç yorum yapmalıyız. Genç oyuncu, takımı ciddi anlamda ezilse de her oyun maça tutunmayı başararak otoritelerin beğenisini kazandı.

Final mücadelesi 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü www.twitch.tv/riotgamesturkish bağlantısından canlı olarak yayınlanacak. İki tarafa da başarılar diliyoruz.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir