Anasayfa > Oyun Haberleri > FIFA 21, EA Play ve Xbox Game Pass’e Mayıs Ayında Geliyor

FIFA 21, EA Play ve Xbox Game Pass’e Mayıs Ayında Geliyor

Electronic Arts imzalı futbol oyun serisinin son ismi FIFA 21 EA Play ve Xbox Game Pass kütüphanesindeki yerini 6 Mayıs’ta alacak.

EA Play ve Xbox Game Pass kütüphanesi her ay olduğu gibi mayıs ayında da genişlemesini sürdürecek. Geçtiğimiz ay PC için de Game Pass’e dahil olan EA Play, firmanın önemli isimlerini de her ay abonelik servisine dahil etmeye devam ediyor. Mayıs ayı için duyurulan oyun ise özellikle futbol fanlarını oldukça sevindirecek cinsten.

EA tarafından paylaşılan resmi açıklamalara göre FIFA 21 önümüzdeki ay EA Play kütüphanesinde ve bu nedenle Xbox Game Pass’te yerini alacak. 6 Mayıs’ta kütüphanedeki yerini alacak FIFA 21’de ayrıca EA Play sahipleri oyun içi dijital satın alımlarda da %10 indirime sahip olacak.

Xbox Game Pass Hakkında Her Şey

FIFA 21’e ek olarak mayıs ayında çıkış yapacak Knockout City de 21 Mayıs’ta kütüphanedeki yerini alacak.

EA Play’e şu anda aylık 29.00₺ yıllık ise 169.00₺’lik satış fiyatı ile Steam üzerinden erişmek mümkün. Ayrıca Xbox Game Pass PC ve Xbox Game Pass Ultimate kullanıcılarının da bu abonelik ile EA Play’e sahip olabileceğini de hatırlatalım.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir