Anasayfa > Oyun Haberleri > EA Play, PC İçin Xbox Game Pass Servisine Ekleniyor

EA Play, PC İçin Xbox Game Pass Servisine Ekleniyor

Konsol için Game Pass kullanıcılarının uzun süredir hizmetinde olan EA Play, PC için Xbox Game Pass kullanıcılarına sonunda kavuşuyor.

EA’in oyun aboneliği servisi, Microsoft’un Electronic Arts ile anlaşmasının ardından Xbox Game Pass’e eklenmişti. İlk başta sadece Game Pass’in konsol versiyonuna eklenen servisin yakın zaman içinde PC için Xbox Game Pass kullanıcılarıyla buluşacağı söylenmişti fakat bu haber de ertelemenin gölgesinde kaldı. Bugün yapılan açıklama ile birçok üst seviye oyun bulunduran EA Play’in PC için Xbox Game Pass’e yarın geleceğini öğrenmiş olduk. Xbox ekibi, yarın 00.00 itibarıyla PC için Xbox Game Pass’e ulaşacak EA Play’in gecikmesi için hem paylaşımında hem de resmi açıklamasında ufak bir özür diledi. Açıklamada EA Play’in Xbox’ın masaüstü versiyonuyla uyumlu hale getirilmesinin biraz zaman aldığı ima edildi.

EA Play, PC için Xbox Game Pass servisine ekleniyor

EA Play’de neler var?

EA’in hizmeti; FIFA 20, Titanfall 2, Need for Speed Heat gibi birçok üst seviye oyun barındırmakta. EA Play, buna ek olarak oyunculara FIFA 21 gibi yeni oyunları deneyimlemeleri için on saate kadar çıkan deneme süreleri tanıyabiliyor. Hizmet kapsamında birçok oyunda özel başarımlara ve mücadelelere ulaşabiliyor, aylık olarak oyun içi ödüller kazanabiliyorsunuz. Bu ödüllere örnek olarak Apex Legends’ta kazanabileceğiniz bir silah uğurunu, FIFA’da envanterinize ekleyebileceğiniz bir oyuncu kartını gösterebiliriz. Yarın 00.00’dan itibaren PC için Xbox Game Pass üyeleri, EA Play’in bütün avantajlarından doyasıya faydalanabilecek.

PC için Xbox Game Pass ile EA Play oyunları nasıl oynanır?

Xbox Game Pass PC kullanıcısı olup da bilgisayarınız üzerinden EA Play oyunu oynamak istiyorsanız ayrıca EA Desktop uygulamasını kurmanız gerekiyor. Xbox’ın masaüstü uygulamasından istediğiniz oyunu seçip kurmaya başladığınız zaman EA Desktop uygulamasını kurmaya yönlendirileceksiniz. Bunun ardından EA hesabınızla giriş yaparak oyunun tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Xbox Game Pass, bu haberle birlikte son haftalardaki aktivitesini hız kesmeden sürdürdü. Microsoft’un popüler oyun aboneliği servisi, ayın başında NBA 2K21 dahil olmak üzere birçok oyunu kapsamına katmıştı. Ardından Outriders’ın ve Undertale’in de Xbox Game Pass’e katılacağını öğrenmiştik.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir