Anasayfa > Espor Haberleri > G2 Esports Fall Guys Kostümü, Mağazadaki Yerini Aldı

G2 Esports Fall Guys Kostümü, Mağazadaki Yerini Aldı

Oyunun sosyal medya hesabından başlatılan kampanyaya yardım eden G2 Esports için üretilen Fall Guys kostümü, mağazadaki yerini aldı.

Yazın düzenlenen, Birleşik Krallık merkezli bir yardım kuruluşu olan Special Effect’e yardım etme amaçlı başlatılan açık artırma kampanyasına birçok yayıncı, firma, espor takımı katılmıştı. Teker teker gelen tekliflerin üzerine Ninja, Mr. Beast, AimLab, and G2 birleşerek en son bir milyon dolarlık ortak bir teklif sunarak yarışmayı hep birlikte kazanmıştı. Bu sayede hepsinin kostümü Fall Guys’a eklenecekti.

Fall Guys’tan “Markaların Savaşı”

Aralık ayının başlarında Ninja’nın kostümü oyuna eklenmişti. MrBeast’in Fall Guys kostümü ise yaklaşık bir hafta önce mağazadaki yerini aldı. Bugün Fall Guys mağazasına eklenen G2 kostümüyle birlikte eklenmesi gereken sadece Aim Lab kostümü kaldı. Diğer kostümlerin oyuna eklenme tarihine bakılırsa bir hafta içinde Aim Lab kostümünün de Fall Guys’a eklenmesini bekleyebiliriz. Aim Lab’in ne olduğu hakkında bir fikriniz yoksa buraya tıklayarak incelememize göz atabilirsiniz.

G2 Esports Fall Guys Kostümü

Samuray temalı bir şekilde oyuna eklenen kostüm, renkleriyle takımı yansıtırken şekliyle de logoya uygun olarak karşımıza çıkıyor. Kostümün tam ortasındaki G2 logosu da bulunduğu yere tam olarak oturuyor.

specialeffect g2 esports fall guys

SpecialEffect G2 Esports Fall Guys kostümünü oyun içindeki mağazadan altı ve üstü ayrı olarak toplamda iki Crown karşılığında satın alabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir