Anasayfa > Espor Haberleri > G2 Esports, LVL VALORANT Clash 2 Turnuvasında Şampiyon!

G2 Esports, LVL VALORANT Clash 2 Turnuvasında Şampiyon!

G2 Esports, LVL VALORANT Clash 2 turnuvasını kazanıp üst üste yedinci şampiyonluğuna ulaşarak gücünü bir kez daha kanıtladı.

Avrupa VALORANT arenasına damgasını vurmaya devam eden G2, son şampiyonluğuyla birlikte kabiliyetini oyunculara bir kez daha göstermiş oldu. Temsilcimiz BBL Esports’un da katılmasının ardından grup aşamasında elendiği turnuvanın finalinde G2 Esports ve bonk karşı karşıya geldi. Kolay oyunlarla birlikte 2-0’lık skorla rahat bir galibiyete ulaşan G2, kazandığı 7.500 euronun yanında Avrupa VALORANT sahnesinin sefiri olduğunu bir kez daha oyunculara kanıtlamış oldu.

Bu şampiyonanın sonlanmasıyla birlikte Avrupa’da düzenlenen Ignition Series turnuvalarının tamamını G2 Esports kazanmış oldu. Turnuvanın final maçında Killjoy ile dört skor alan pyth ise yaptığı oyunla maça damgasını vurdu.

Maçın sonlanmasının ardından G2’dan birçok oyuncu kolay bir maç olduğunu, final gibi hissettirmediğini belirtti. G2, üst düzey performansını aynı şekilde devam ettirdiği sürece başarısına başarı ekleyecek gibi gözüküyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir