Anasayfa > Espor Haberleri > Gamer Arena Ocak Ayı Turnuvaları Başladı

Gamer Arena Ocak Ayı Turnuvaları Başladı

Oyunculara hem eğlence, hem de eğlenirken kazanmayı vadeden Gamer Arena ocak ayı turnuvaları ile bir kez daha karşımızda.

Tam 19 oyunda 170.000‘den fazla kullanıcıya hizmet veren Gamer Arena‘nın turnuvaları hız kesmeden devam ediyor. Dilediğiniz oyunda 1v1 maçlar yaparak hem eğlenebileceğiniz, hem de kazanabileceğiniz online düello platformu Gamer Arena içerisinde bulunduğumuz ocak ayında karşımıza tam üç farklı turnuva ile çıkıyor.

Gamer Arena‘da yeni yılın ilk turnuva heyecanı PUBG Mobile ile başlamış vaziyette. 15 Ocak tarihinde başlamış olan ve 6 gün devam edecek olan turnuvanın finali 20 Ocak tarihinde düzenlenecek. 128 takımın duo modunda kozlarını paylaştığı turnuvanın ödül havuzu ise tam 10.000 GA Coin (1.000 TL).

PUBG Mobile turnuvasının ardından ise heyecan VALORANT ile devam edecek. 20 Ocak Çarşamba günü başlayacak olan turnuva heyecanı 6 gün boyunca devam edecek. 25 Ocak Pazartesi günü ise final yapacak. Turnuva boyunca 64 takım şampiyonluk ünvanının yanı sıra 15.000 GA Coin (1.500 TL) için de mücadele edecek.

Gamer Arena ocak ayı turnuvalarına nokta Zula ile konulacak. 25 Ocak tarihinde başlayıp 30 Ocak tarihine kadar devam edecek olan turnuvada 64 takım 15.000 GA Coin (1.500 TL) için kozlarını paylaşacaklar. Turnuvaların tümünün final maçları ise Gamer Arena‘nın Twitch kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir