Anasayfa > Blog > GTA 3 Hileleri

GTA 3 Hileleri

Popüler açık dünya oyunu Grand Theft Auto ilk olarak GTA III oyunuyla 3D görüntüye geçti. Çoğumuzun ilk oyununa özel GTA 3 Hileleri yazısı yazmasak olmazdı.

GTA serisinin hilelerini aktif hale getirmek için herhangi bir program kurmanıza gerek yok. Zaten oyunun yapımcıları, oyun içi yaşanabilecek sorunları görebilmek için bu hile kodlarını aktif ediyorlar. Aynı zamanda test aşaması açısından da önemli bir yeri olan GTA 3 hileleri, biz oyuncular için de oyunu daha keyifli bir hale getirebiliyor. Eğer Rockstar Games oyunlarında kaos yaratmayı seviyorsanız ya da bu oyun serisinin hile kullanmadan çok zor bitirildiğinin farkındaysanız sizi doğru yerdesiniz.

GTA III 2001 yılında, RenderWare oyun motoru ile birlikte tasarlandı. Geliştirici ekip ise o dönem DMA Desingn olarak anılmakta olan Rockstar North ekibiydi.

GTA 3 Hileleri Kullanımı

Oyun aktifken yazdığımızda da aktif olabilmelerine rağmen en iyi yol oyunu ‘ESC’ butonu ile duraklatarak komutları yazmak. Oyunun komutları yazmak için bir paneli bulunmuyor. Dolayısıyla eğer çalışmazlarsa yanlış yazmış olma ihtimalinize karşın oyuna dönüp tekrar duraklatarak yeniden yazmayı deneyebilirsiniz.

Hileleri listemize büyük harflerle eklememize rağmen, oyun için bir duyarlılık söz konusu değil. Dolayısıyla siz dilediğiniz gibi yazabilirsiniz.

Eğer kapatmanız gereken bir hile komutu yazdıysanız (Hava durumu ile ilgili ya da oyun atmosferiyle ilgili), hile komutunu tekrar yazdığınızda komut kapanacaktır. Yine de bu tip hileleri yazmadan önce oyunu kaydetmeyi unutmayın, tekrardan o kayıt ettiğiniz oyuna dönmeniz gerekebilir.

GTA 3 Hile Komutları

İşte size özel listemiz. Bu sayede herkesin eline silah verip size saldırmalarını sağlayarak eğlenebilirsiniz. Belli mi olur, bu şifreler ve komutlar sayesinde zor bir görevin ortasındayken hayatınız kurtulabilir. Şimdiden iyi eğlenceler, iyi oyunlar diliyoruz.

KOMUT
İŞLEVİ

 

GUNSGUNSGUNS
Silah Hilesi
GESUNDHEIT
Canı doldurur
TORTOISE
Çelik yelek verir
IFIWEREARICHMAN
Para hilesi
NOPOLICEPLEASE
Polisten kurtarır
MOREPOLICEPLEASE
Polis sizi arar
ILIKEDRESSINGUP
Giysiniz değişir
GIVEUSATANK
Tank hilesi
BOOOOORING
Zaman yavaşlar
TIMEFLIESWHENYOU
Zaman hızlanır
BANGBANGBANG
Çevrenizdeki araçlar patlar
CHITTYCHITTYBB
Çevrenizdeki araçlar uçar
WEAPONSFORALL
Herkes silahlanır
NOBODYLIKESME
Herkes size saldırır
SKINCANCERFORME
Hava durumu normalleşir
CORNERSLIKEMAD
Araba çok hızlı dönüş alır

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir