Anasayfa > Blog > GTA 4 Can Hilesi Nedir, Nasıl Kullanılır?

GTA 4 Can Hilesi Nedir, Nasıl Kullanılır?

GTA 4 oyununda canınızı doldurmak için kullanabileceğiniz can hilesi nedir, hangi platformlarda, nasıl aktifleştirilir?

Grand Theft Auto serisinin oyunlarında oyuncuların deneyimini geliştiren birçok hile kodu bulunmakta. Bu hile kodları, öncelikle oyundaki hataları ayıklayabilmek için oyuna ekleniyor aslında. Sonrasında da oyunda kalınca oyunculara farklı seçenekler sunuyor. GTA 4 hileleri de bunun bir örneği. Birçok silah, araba ve çevre hilesi barındıran bu oyundaki can hilesini nasıl kullanabileceğinizi bu yazımızda anlattık.

GTA 4’teki hikâyenize düzgün bir şekilde devam etmek ve başarım kazanabilmek istiyorsanız hile kullanmadan önce oyununuzu kaydetmeyi unutmayın. Zira hile kullandıktan sonra oyunda başarımları açmanız mümkün olmuyor.

GTA 4 Can Hilesi

GTA 4’te kullanabileceğiniz iki adet can hilesi bulunuyor. Bunlardan bir tanesi can ve zırh değerinizi tamamen dolduruyor. Diğeri ise can ve zırh değerlerinizle birlikte mermilerinizi de dolduruyor.

GTA 4 Can & Zırh Kodu

  • 362-555-0100

Oyunda telefonunuzu açıp bu numarayı ararsanız can ve zırh kodunu aktifleştirmiş olursunuz.

GTA 4 Can, Zırh & Mermi Kodu

  • 482-555-0100

Bu kod ise sadece can ve zırh değerlerinizi değil, aynı zamanda mermilerini de yenileyecektir. Amansız bir kargaşanın ortasında kullanmanız gereken, sizi kurtaracak olan hile tam olarak bu.

GTA 4’te bildiğiniz üzere hileleri aktifleştirmek için telefondan hile numarasını aramanız gerekiyor. Bir hileyi bir kez kullanmanızın ardından o hilenin numarası telefondaki “Cheats” klasörüne kaydoluyor, yani her seferinde baştan tuşlamanıza gerek kalmıyor.

GTA 4’ün hile kodları telefon üzerinden girildiği için PC, PS ve Xbox hileleri arasında bir fark yok. Hileleri her platformda aynı telefon numaralarıyla aktifleştirmeniz mümkün. Diğer GTA hilelerinde ise her platform için farklı tuş kombinasyonlarından yararlanmalısınız. Çünkü PC’deki hileler harflerden oluşurken konsol hilelerinde bazı tuşlara sırasıyla basmanız gerekmekte.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir