Anasayfa > Blog > GTA 4 Telefon Açma, Numara Yazma İşlemi

GTA 4 Telefon Açma, Numara Yazma İşlemi

Serinin karanlık yapısı ve derin hikâyesiyle tanınan oyunu GTA 4 telefon açma ve numara yazma işlemleri nasıl yapılır?

Oyunda hem hileleri çalıştırmak, hem iletişim kurmak, hem mesajlaşma, hem de görevlerde telefonu kullanmanın önemli bir yeri var. Bundan dolayı telefonu nasıl açacağımızı ve kullanacağımızı bilmek, oyundaki ilerleyişimiz açısından da oldukça önemli diyebiliriz. Peki, GTA 4 telefon açma işlemi nasıl yapılıyor?

GTA IV Hile Kodları Listemiz

Öncelikle şunu söyleyelim. GTA IV’te telefon kuzenimiz için yaptığımız korumalık görevinin ardından onun bize hediye etmesiyle kullanılabilir hale geliyor. O noktadan önce oyunda bir cep telefonumuz bulunmuyor. Ayrıca GTA V’ten alışık olduğumuz gibi bir akıllı telefonla karşılaşmayı da beklemeyin, oyunumuzun yapıldığı yıllarda böyle teknolojiler pek yaygın kullanıma sahip değildi.

Görevi tamamlayıp telefonu aldığımızda oyun telefonu ve onu nasıl kullanacağımızı bize söylüyor. İlk görevlerden birisinin bu görev olması işimizi kolaylaştırıyor diyebiliriz. Telefonu aldıktan sonra yön tuşlarından yukarıya basarak telefonu açabiliriz ve alt yön tuşuyla ya da backspace ile kapatabiliriz. Bu tuş kombinasyonu gamepad cihazları için de geçerli, solda yer alan ok tuşlarını telefonu çıkarmak için kullanabilirsiniz. Çağrı geldiğindeyse klavyemizdeki ‘enter’ butonunu kullanıyoruz.

GTA 4 Numara Yazma İşlemi Nasıl Yapılır?

Özellikle bazı görevlerde ve hilelerde numara yazabilmek de oldukça önemli. Peki, oyunda nasıl numara yazılır ve arama yapılır? Gelin çok basit aşamalarla anlatalım.

  • Önce yukarı ok tuşuyla telefonu cebimizden çıkarıyoruz. Ardından ok tuşuna tekrar tıklayarak tuş takımını açıyoruz.
  • Burada ok tuşlarıyla gezerek arayacağımız numaraları tuşluyoruz.
  • Sonrasında en sol üste giderek aramayı yapıyoruz.

Bu yazımızda geçerli arama yollarından ve telefonu nasıl kullanacağımızdan bahsettik. Umarız “GTA 4 Telefon açma?” sorusuyla ilgili kafanızdaki soru işaretlerini giderebilmişizdir. İyi oyunlar, keyifli vakitler dileriz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir