Anasayfa > Blog > GTA 5 Müzik Ekleme – GTA V Müzik Nasıl Eklenir?

GTA 5 Müzik Ekleme – GTA V Müzik Nasıl Eklenir?

Online versiyonuyla, zevkli hikayesiyle yıllardır oynanan GTA 5 için müzik ekleme işlemini yazımızda sizlere anlattık. GTA V müzik nasıl eklenir?

Grand Theft Auto V, bilgisayara 2015 yılında çıkmış, konsollarda ise 2013 yılından beri oynanan bir açık dünya oyunu. Hikâyede oynanabilen üç farklı karakteriyle, çevrimiçi versiyonuyla efsane GTA serisini yaşatan oyunda tıpkı diğer GTA oyunları gibi radyoya istediğimiz müzikleri ekleme şansımız var. Bunu yapmak için çok basit birkaç işlem yapmamız gerekiyor, yazımızda bunları adım adım anlattık. Adımların birinde sorun yaşıyorsanız yazının devamından detaylı anlatımı okuyabilirsiniz. Umarız GTA V müzik atma yazımız sizlere yardımcı olur.

GTA 5 Müzik Ekleme

  • Müziği MP3 formatında indirin
  • Bilgisayar > Belgeler > Rockstar Games > GTA V > User Music klasörüne müzikleri atın
  • Oyun ayarlarından “Audio”ya girerek “Perform Quick Scan For Music” seçeneğine tıklayın
  • Arabanızda Self Radio radyo istasyonuna girerek müziğinizin tadını çıkarın!

GTA V Müzik Nasıl Eklenir?

Oyuna müzik eklemek için ilk önce müzikleri bilgisayarımıza indirmemiz gerekiyor. Bunun ardından bilgisayarımızda “Belgeler” klasörüne giderek “Rockstar Games”e giriyoruz. Bu klasörün içindeki “User Music” klasörüne istediğimiz müzikleri atıyoruz. Oyuna girdiğimizde ses ayarlarından “Perform Quick Scan For Music”e tıklayarak müziklerimizi taratıyoruz. Aynı ekrandaki Auto-Scan seçeneğini “On” yaparak şarkılarınızı sürekli otomatik biçimde taratabilirsiniz. Ardından arabanıza binip Self Radio istasyonunu seçerek kendi müziklerinizi arabanızda dinleyebilirsiniz.

Müziklerinizi klasöre atmanızın ardından oyun ayarlarından müziklerinizi taratmayı unutmayın. Müziklerinizi taramanızın ardından GTA 5 müzik ekleme işleminiz tamamlanacaktır ve arabadaki Self Radio istasyonunda müzikleriniz bulunacaktır. Grand Theft Auto 5 şarkı atma yazımız umarız sizlere yardımcı olabilmiştir, işinize yaradıysak bir yorumla teşekkür edebilirsiniz. İyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir