Anasayfa > Blog > GTA 5 Roleplay Nedir

GTA 5 Roleplay Nedir

Son yıllarda ortalığı kasıp kavuran oyun modlarından birisi olan GTA 5 Roleplay nedir? Buyurun sorunun cevabını birlikte öğrenelim.

Günümüzün en çok oynanan bilgisayar oyunlarından birisi GTA 5 ve ücretli olmasına rağmen bu denli başarılı olmasına neden olan şeyse çok açık. Oyunun hikâye moduna göre çok daha başarılı olmayı başarmış olan çevrimiçi oynanabilir modu. Bu online mecranın da kuşkusuz en sevilebilir yönlerinden birisi içerisindeki rp sunucuları. Peki, gelin sorumuza yanıt alalım. GTA 5 Roleplay nedir?

GTA 5 Roleplay, içerisinde oyuncuların bir araya geldiği sunucularda rol yaparak oynadıkları bir oyun modudur. Oyuncular bu platformda örneğin bir polisi, bir mafya ya da suç örgütü liderini canlandırarak vakit geçirirler. Ayrıca gerçek hayat simülasyonu olarak da görülebilen bu oyun modlarında çeşitli işlerle de uğraşan oyuncular diğer bir yandan aslında olmadıkları kişileri de canlandırırlar. Örneğin şive komedisi yoluyla ya da hikaye anlatıcılığıyla eğlenceli vakit geçirmeye çalıştıklarını söyleyebiliriz.

Hem ülkemizde, hem de dünyada pek çok oyuncuya hitap eden bu oyun modu için sunuculara bağlanmamız gerekmektedir. Bunun için aşağıdaki yazımızdan FiveM kavramını da öğrenebilirsiniz.

Fivem Nedir, Nasıl Kurulur?

Ayrıca oyunla ilgili aklında soru işaretleri olan okurlarımız da GTA 5 için açılmış topluluk Discord adreslerinde bu sorulara yanıt bulabilir. Tabii siz teknik ayrıntıları yorumlarda bize de danışmaktan çekinmeyin. Bildiklerimizle cevaplamaya ve sizlere yardımcı olmaya çalışırız.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir