Anasayfa > Blog > GTA San Andreas En Hızlı Araba Hangisidir?

GTA San Andreas En Hızlı Araba Hangisidir?

GTA San Andreas en hızlı araba hangisidir? Los Santos’ta tozu dumana katmanız için oyundaki en hızlı arabaları listeledik.

Rockstar Games tarafından geliştirilen Grand Theft Auto: San Andreas oyun dünyasına adını altın harflerle yazdırmayı başarmış ve birçok oyuncunun gönlünde taht kurmuştur. Peki CJ karakterine hayat verdiğimiz ve Los Santos, San Fierro ve Las Venturas şehirlerinde çeşitli görevlere atıldığımız oyunda en hızlı araba hangisidir?

GTA San Andreas En Hızlı Araba Hangisidir?

Infernus

GTA San Andreas En Hızlı Araba

  • Genellikle Las Venturas’ta bulunan Inferus GTA San Andreas’ta sürebileceğiniz en hızlı arabadır. Doksanlı yılların Honda marka araçlarından esinlenilerek tasarlanan Infernus, tasarımıyla özellikle NSX modelini andırıyor diyebiliriz.

Aracı Las Venturas’ın lüks bölgelerinde bulma ihtimalinizin daha yüksek olduğunu belirtelim. Los Santos’ta ise şehrin Vinewood tabelasının da bulunduğu Mulholland bölgesini ziyaret edebilirsiniz. Çoğunlukla lüks araçların yer aldığı bu bölgede Infernus kullanan bir NPC görebilirsiniz.

GTA San Andreas Hızlı Araba Listesi

Oyunda Infernus’tan sonra gelen en hızlı araçları listeledik. Bu listedeki arabalar Infernus kadar hızlı olmasa da Los Santos caddelerinde hız sınırını aşmanızı sağlayacktır.

Turismo

gta sa en hızlı araba

Her haliyle klasik bir Ferrari modelini andıran Turismo oyunun en hızlı arabaları listesinde ikinci sırada geliyor. Turismo da genellikle San Fierro ve Las Venturas’ın lüks bölgelerinde yer alıyor.

Bullet

gta sa en hızlı araba

GTA SA en hızlı arabalar listesinde üçüncü sırada yer alan Bullet, genel tasarımı itibarıyla büyük oranda Ford GT’yi andırıyor. GTA serisinin diğer oyunlarında da sürebildiğimiz araç, GTA IV: Ballad of the Gay Tony’de Bullet GT adıyla karşımıza çıkmıştı.

Cheetah

gta sa en hızlı araba

San Fierro ve Las Venturas şehirlerinde karşılaşabileceğiniz Cheetah ise Ferrari 512 Testarossa modelinin farklı bir yorumlanışı diyebiliriz. Aracı Las Venturas’ın kuzeyinde yer alan lüks yerleşim merkezinde park halinde bulabilirsiniz. Bölgedeki spor sahalarının güneyinde yer alan araç, oyundaki en hızlı arabalar listesinde dördüncü sırada yer alıyor.

GTA San Andreas en hızlı araba hangisidir sorusunu cevaplandırırken oyundaki birkaç diğer araca da yer verdik. GTA San Andreas’a dair diğer içeriklerimize Blog kategorimizden göz atabilir, Rockstar Games’in başarılı oyununa dair diğer yazılarımızı okuyabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir