Anasayfa > Blog > Hades Kaç Saat Sürüyor?

Hades Kaç Saat Sürüyor?

Supergiant Games’in sevilen rogue-like oyun Hades kaç saat sürüyor? Oyunu bitirmek ne kadar zamanınızı alır?

Hades, 2020 yılında piyasaya sürülen bağımsız bir rogue-like oyun. Yunan mitolojisinden esintiler barındıran oyunda ölüm tanrısı Hades’in oğlu olan Zagreus’u oynayarak yer altından kurtulmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken babamıza kafa tutuyor ve diğer Yunan tanrılarıyla da sürekli bir iletişim içerisinde oluyoruz.

Hades’in müzikleri, sanat stili, tanrı tasvirleri ve zevkli oynanışı birleşerek mükemmel bir eser çıkarıyor ortaya. Dolayısıyla oyunu hâlâ oynamayanlar oyuna bir şans vermek istiyor. Peki Hades kaç saat sürüyor? Sadece hikâyesini oynamak için ne kadar zaman harcamanız gerekiyor, oyunu tamamen görmek için kaç saati gözden çıkarmanız gerekiyor? Gelin cevaplayalım.

Hades kaç saat?

  • Sadece ana hikâyesi yaklaşık 21.5 saat süren Hades, ortalama bir oyuncu için yaklaşık 38 saatlik bir oyun süresi sunuyor.

Yani Hades’in sadece hikâyesini görmek isterseniz 21.5 saat harcamanız yetiyor, fakat oyunun sundukları burada bitmiyor. Tekrar tekrar oynanmaya oldukça müsait olan oyunun bütün içeriklerini görmek için yaklaşık 95.5 saat harcamanız gerekiyor. Fakat daha önce belirttiğimiz gibi, Hades’i oynayanlar ortalama olarak 38 saatini harcıyor.

Hades’in oyun süresi becerinize göre de değişiyor. Sürekli ölüp yeniden doğduğunuz bir rogue-like oyun olduğu için hikâyeyi bitirme süreniz ne kadar yetenekli olduğunuza bağlı. Eğer yer altı canavarlarına karşı dirayetli bir savaş verip her seferinde ölmeden yukarı çıkmayı başarabiliyorsanız oyunu daha kısa sürede bitirebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir