Anasayfa > Oyun Haberleri > Halo Infinite Beta Detayları Ay Sonu Geliyor

Halo Infinite Beta Detayları Ay Sonu Geliyor

Bazı içerik üreticilerinin Halo Infinite ”uçuşlarına” (kapalı betasına) davet edildiklerini öne sürmeye başlaması üzerine Halo yapımcısı 343 Industries’in topluluk yöneticisi John Junyszek, Twitter hesabından konuya açıklık getirdi.

E3 2018‘de duyurulan Halo serisinin 8. oyunu Infinite için bekleyiş, E3 2021’de oyunun ücretsiz çok oyunculu modundan 3 dakikalık bir fragman gösterilmesiyle birlikte tavan yapmış gibi görünüyor. Son olarak geçtiğimiz ay YouTube’da bir podcaste katılan Xbox markasının patronu Phil Spencer, oyunun çıkış tarihi hakkında yaz sonuna doğru daha net konuşabileceklerini ifade etmişti. Oyunun kapalı betasının yaz sonlarında yapılacağı da daha önceden söylendiği için, serinin hayranları merakla ağustos ayını bekliyor.

Bununla birlikte, son 24 saattir bazı yayıncı ve YouTuber’lar, Twitter üzerinden Infinite kapalı betasına davet edildiklerini öne sürmeye başladı. Bazı hayranların tepki gösterdiği tweetler hakkında topluluk yöneticisi John Junyszek, şu açıklamaları yaptı:

”İki konuya açıklık getirmek istiyorum!

1. Bu ayın Inside Infinite’i kapalı beta hakkında olacak.
2. Oyunun teknik demosu için davetler kimseye *gönderilmedi*. Bunu tekrar söylüyorum, bir şey olmadan önce neyin ne zaman olacağından önceden haberdar olacaksınız. (Inside Infinite ile)”

Tweet’te bahsi geçen Inside Infinite, geliştirici ekip 343 Industries’in her ayın son perşembesi Halo haber sitesi Halo Waypoint’te yayınladığı blog gönderilerini ifade ediyor. Yani bundan yola çıkarak, Infinite’in kapalı betası hakkında detayları 29 Temmuz’da öğreneceğimizi öngörebiliriz.

Halo Infinite

Halo Infinite betası için siz de kayıt olmak istiyorsanız öncelikle bir Halo Insider olmanız gerek. Kayıt olmak için Halo Waypoint sitesine buradan gidebilirsiniz.

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir