Anasayfa > Oyun Haberleri > Halo Infinite Çapraz Platform İlerleme Desteği Sunacak

Halo Infinite Çapraz Platform İlerleme Desteği Sunacak

Özellikle Xbox tarafının FPS oyuncularının uzun süredir beklediği Halo Infinite için yeni bilgiler ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.

Çapraz Platform İlerleme

Köklü FPS oyun serisi Halo yeni oyunu ile bu sene sonunda oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kasım 2020’de çıkması planlanan ama 2021 sonuna ertelenen oyun hakkında geliştirici ekipten yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Dün açıklanan bilgilerden en çok dikkat çekeni ise Xbox ve PC arasında çapraz platform ilerleme imkanı sunuyor oluşu. Ayrıca diğer Microsoft oyunlarından aşina olduğumuz çapraz platform çok oyunculu modu da Halo Infinite’te yer alacak. Microsoft’un son dönemde oluşturmaya çalıştığı “ekosistemin” doğru şekilde işlediğini gösteren bu özellik oyuncuları oldukça sevindirecek gibi görünüyor.

Geniş Ekran Desteği

Çapraz platform ilerlemeye ek olarak Halo Infinite ultra-geniş ve süper-geniş monitörler için de desteğe sahip olacak. Ayrıca bu ekran desteklerinin yanında oyuncuların Halo Infinite deneyimini en üst seviyeye çıkarmak için pek çok gelişmiş grafik ayarı da oyunda yer alacak. Ayrıca optimizasyon alanında da önemli çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Çapraz Platform Nedir?

Bu yılın sonunda raflarda göreceğimiz Halo Infinite için yapılan bu açıklamalar oyunun PC sürümünün geliştirici stüdyo için ne kadar önemli olduğunu doğrular nitelikte. Konsol çıkışıyla aynı gün PC’ye de çıkış yapacak olan ilk Halo oyunu olma niteliğini taşıyan Halo Infinite’in çoklu oyuncu modunun ücretsiz olacağı da Microsoft tarafından doğrulanmıştı.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir